Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de parents cherchant une garde d'enfant à Alken (3570)

Tongeren, les principales villes

Parents Maasmechelen
Parents Tongeren
Parents Bilzen

le 16/10/21 : We zijn een familie van 5, mijn man, ik en 3 jongens van 6 maanden; 4 en 7 jaar wonende te Alken. We hebben ook een hond. We hebben de voorbij 7 jaar steeds met buitenlandse aupairs gewerkt maar de behoefte aan hulp (kinderen en licht huishoudelijk werk zoals koken; boodschappen; wassen/strijken) groeit nu er een kindje bij is gekomen en de jobs weer wat drukker zijn. De hulp is voltijds; wagen en eigen kamer/privacy en gedeelde badkamer met de kinderen is te voorzien. Kost en inwoon dus. De ...
Veerle, cherche babysitter - 3570 Alken

le 01/08/20 : Beste Ik ga 10 dagen alleen op reis Naar Tenerife met 4 kinderen en zoek iemand die Mee kan om een beetje te helpen met de kinderen :)

le 12/05/20 : We zijn op zoek naar een lieve , betrouwbare oppas voor 4 kinderen voor huiswerk, eten maken, soms strijken, bad en bedtijd maar ook helpen met taxiën naar de hobby's.

le 12/05/20 : We zijn op zoek naar reguliere oppas voor 4 kinderen met eten maken en evt wat strijkwerk maar prioriteit is oppas/huiswerk/bed en badtijd en helpen met taxiën naar de hobby's .

le 29/11/19 : Afhalen van school in Alken Koken Badje/douche

le 01/11/19 : Beste, Wij zoeken een kinderoppas aan huis die Lewis 4 dagen in de week van het school haalt en bij hem blijft tot 18 u.

le 12/03/19 : Hallo, Ik ben een alleenstaande moeder van een 6 jarige lieve zoon. Op sommige avonden zou ik moeten bijklussen in de brasserie van vrienden en heb daarom een oppas aan huis nodig. Soms in de week, maar soms ook in het weekend. Het zou gaan om maximum 5uur per avond. Ik zorg voor alles, het instoppen van mijn zoontje, comfort van de babysit en dergelijke. Mijn zoontje is heel gemakkelijk en slaapt gewoonlijk door. Dus het is eerder housesitting dan babysitten ?
Vicky, cherche garde temps partiel Alken

le 04/10/18 : Wij zijn een gezin met 2 zoontjes van 4 jaar. Wij hebben reeds een nanny die de kinderen ophaalt aan school op maandag, dinsdag en donderdag. Zij kookt voor ons en de kinderen, zet ze onder de douche en af en toe legt zij ze ook in bed. Helaas moet zij binnenkort geopereerd worden en zal ze daardoor (minstens) 6 weken uit zijn. Daarom zijn wij nu op zoek naar een nanny om deze periode op te vangen en misschien ook daarna nog regelmatig in te springen. Wij wonen in Alken (kortbij Wellen) de ki...

le 25/09/17 : Wij wonen in Alken en zoeken een oplettende en verantwoordelijke kinderoppas voor 2 kinderen. Taken omvatten: kinderen ophalen op school (5 km van woonplaats), koken (en opruimen) en kinderen eten geven, boekentassen leegmaken, ... Huiswerk helpen maken is niet nodig.
Iris, cherche garde temps partiel - 3570 Alken

le 17/09/14 : oppas aan huis op regelmatige tijdstippen maar ook op onverwachte momenten incl WE (owv wachtdiensten) voor 4 kinderen tussen 10m en 5j