La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Topnanny.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Nicholas, propose une garde d’enfant à Laarne 9270

le 08/07/24 : Nanny aan huis gezocht voor opvang van onze baby 1-2 dagen per week. Maandag van 8u30-15u en donderdagvoormiddag van 8u30 tot 12u30. Startdatum september 2024. Einddatum september 2025. Onze baby is prematuur geboren en heeft een lage immuniteit. Extra aandacht voor hygiene en ziektevoorkoming is nodig. In september zou hij 6 maand gecorrigeerd zijn.

Steven, propose un babysitting à Zele 9240

le 12/06/24 : Hey, We hebben beiden geen familie maar wel een liefdevol gezin, met wel nood aan een oplossing occasioneel. Wanneer we via deze weg iemand kunnen vinden zullen we super gelukkig zijn. Mvg Steven

Karen, cherche une gardienne à Melle

le 21/05/24 : Wij zijn op zoek naar opvang voor ons kindje vanaf april 2025 tem oktober 2025 elke werkdag en november en december 2025 nog enkel op woensdag. U mag ons zeker ook contacteren indien een stuk van de vraag kan ingevuld worden. Wij gaan beiden uit werken en hebben pas een onthaalmoeder beschikbaar vanaf november 2025, vandaar onze zoektocht.

Valerie, cherche une nounou temps partiel à Wetteren

le 21/05/24 : We zoeken een oppas die aan huis komt om op onze kleine meid te passen, woensdag en zaterdag. Van 8u30 tot 20u. Dit is niet wekelijks, hangt af van mijn planning van mijn werk. Gaan wandelen met onze baby mag zeker, en zelfs uitstapjes als ze groter is mag zeker ook. (Prullenbos, Harry Malter, ...)

Natalie, cherche une gardienne d’enfant

le 14/05/24 : Wij zoeken een warme, idealiter voltijdse opvang voor onze dochter van anderhalf jaar. Dit op een plek waar ze goede zorg en liefde kan krijgen van iemand die ervaring heeft om met kleine kinderen om te gaan en voor kleine kinderen te zorgen, ermee te spelen en hen te ontwikkelen.

Anna, cherche une nounou à Berlare

le 07/05/24 : Deze persoon zou voor ons kindje zorgen als wij aan het werk zijn. Dit is ook soms van thuis. Ze helpt soms met huishoudelijke taken en kookt vers eten voor het kind. Werkuren zouden van 8h tot 16h zijn.

Merve, cherche une nounou temps partiel à Gent

le 07/05/24 : Ik heb een dochter van bijna 6 en een zoon van bijna 9 jaar. Wegens dat ik moet werken heb ik opvang nodig. Papa en ik zijn uit elkaar, dus zal afgehaald worden door papa. Ze zijn zeer enthousiast en af en toe maken ze wel ruzie. Ze zijn zeer speels en nieuwsgierig.

Eva, propose un babysitting - 9000 Gent

le 17/04/24 : Mijn broer woont in Parijs en komt naar hier voor mijn trouw met de 3 kinderen. De exacte uren weet ik nog niet maar we zoeken een oppas die vloeiend Frans spreekt en wilt overnachten.

Eva, cherche une garde d’enfant à Gent 9000

le 17/04/24 : Mijn broer woont in Parijs en komt naar hier voor mijn trouw met de 3 kinderen. De exacte uren weet ik nog niet maar we zoeken een oppas die vloeiend Frans spreekt en wilt overnnachten.

Annelies, cherche nounou à Dendermonde 9200

le 05/04/24 : Wij zoeken een oppas voor onze zoon voor de ene week 's morgens vóór schooltijd (vanaf 5u soms, of anders vanaf 6u), dan naar school brengen, de andere week erop vanaf de school gedaan is, vanaf 15u15, hem ophalen aan school en thuis bij ons babysitten tot mijn vriend thuis komt van zijn werk. Kan gebeuren eventueel dat de woensdag na school ook een mogelijkheid is om te babysitten tot in de namiddag. Hopelijk ben jij de geknipte persoon voor ons die we zoeken? Grts

Dendermonde, les principales villes

Autres annonces

Autour de Uitbergen