La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Topnanny.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Charlotte, garde partagée

le 13/06/23 : Wij zoeken iemand die op zaterdagen voor ons zoontje (28/02/23) kan zorgen. Wij werken elke zaterdag en hebben hier voor geen opvang. Het zou van +/-9 uur tot +/-18:30 zijn.

Kimberly, partage de nounou à Oostende

le 12/07/21 : Hallo, Wij zijn een gezin met een baby van 8 maand. Vanaf september verander ik van werk en zou ik iemand zoeken die ons zoontje kan afhalen in de creche en naar huis brengen en er dan even voor kan zorgen. Dit 3 dagen in de week. Alsook soms in het weekend (werk 1 op de 2 -> 1 weekend enkel de voormiddag en 1 weekend onderbroken dienst) De creche sluit om 17u30 en ik werk tot 18u30. Zowel ons huis als de creche zijn gelegen in Oostende. Dit is wel niet altijd nodig, heb veel hul...

Steven, garde partagée - 8650 Houthulst

le 28/01/20 : Wij hebben een kindje van 11 maand en hadden een opvang maar daar ging hij 4 dagen in de week. Nu door familiale reden zijn we genoodzaakt de volle week een opvang nodig te hebben en dit lukt niet bij de huidige opvang dus moeten we op zoek naar een ander.

Liselotte, garde d’enfant partagée à Roeselare

le 09/11/18 : Graag een gastoudergezin die oppast voor max 2 kinderen. Graag een gezin waar ik mijn zoontje naartoe kan brengen. Momenteel is hij bij een onthaalmoeder, maar wordt vaak ziek. Vanaf er een kindje ziek is, heeft hij het ook zitten. Ik zou dit graag beginnen beperken. Mijn zoontje is momenteel 9 maanden jong. :-) Ik zoek opvang voor dinsdag gans de dag, woe VM, donderdag en vrijdag gans de dag. Graag een enthousiast en zorgzaam iemand.

Oostende, les principales villes

Autres annonces

Autour de Ichtegem