Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de garde partagée à Nijlen (2560)

Mechelen, les principales villes

Garde partagée Mechelen
Garde partagée Heist-op-den-Berg
Garde partagée Lier
Olivia, garde enfant partagée - 2590 Berlaar

le 23/12/23 : Als familie met intussen drie kleine vrolijke kindjes, zoeken wij een fulltime kinderoppas. Concreet kunnen wij een 40 uren week aanbieden verspreid over 4 werkdagen. Wij staan zeker open voor overleg. Het oppassen zou doorgaan bij de grootouders van onze kinderen. Ons doel: van jongs af aan een hechte familieband creëren tussen de neefjes en de nichtjes.

le 02/08/19 : Beste Ik zoek iemand die goed met kids omgaat die op mijn 2 kids past van 8u tot 13.30 van maandag tot vrijdag

le 29/08/17 : Wij zijn op zoek naar een lieve nanny die onze zoon van 3 jaar oud, kan opvangen vanaf 7u 's ochtends. Je helpt bij het aankleden en het ontbijt, brengt hem naar school (we wonen in het centrum van Lier, op wandelafstand van de school) en pikt hem om 15u30 opnieuw op. Verder zorg je voor zijn avondeten, speel je nog even met hem, en stop je hem in bad, en zo nodig, al in zijn bedje. Wij zijn erg flexibel, en verwachten van jou hetzelfde! Geef ons gerust een seintje moest je geïnteresseerd zijn!

le 11/12/16 : Ik zoek een oppas Voor elke weekdag ze gaan naar de opvang maar nog niet elke dag dus somige dagen een heele dag en somige dagen alleen smorgens en ze naar de opvang brengen het zijn nog geen vaste dagen dat ze naar de opvang gaan dus het wisselt af

le 14/04/16 : Wij zijn op zoek naar een oppas voor ons zoontje van 2 jaar in de periode van mei-september. Het zal gaan op ongeveer 3 dagen in de week. Flexibiliteit hierin zou heel prettig zijn omdat we een eigen zaak hebben en soms last minute opdrachten krijgen. Voorkeur gaat uit naar een gastouder die meerdere kindjes tegelijk opvangt, gezond eten belangrijk vindt en waar ons zoontje de mogelijkheid heeft lekker buiten te spelen.