Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Borgloon (3840) !

Tongeren, les principales villes

Babysitter Maasmechelen
Babysitter Tongeren
Babysitter Bilzen
Christine, au pair Borgloon 3840

Hallo ik ben Christine en ben 20 jaar oud. Ik ben in het bezit van een rijbewijs dus kan overal makkelijk geraken. Ik ben bereid om in het huishouden te helpen en te koken. Mijn hobby's zijn bakken, tekenen, knutselen en vind het dan ook fijn om dit met kinderen samen te doen. Ik heb tijdens mijn opleiding verschillende stages gedaan en hier veel bij geleerd. Ik vind het fijn om met kinderen te spelen, helpen bij het huiswerk.
Manon, babysitter Borgloon 3840

ik ben manon en ik zou heel graag willen gaan babysitten, ik kook graag dus als u dat zou willen kan ik koken voorde kinderen of samen met de kinderen ik ben ook bereid om met de kinderen leuke dingen te doen enzo , nu beetje over mezelf ik volg muziek opschool ik woon in limburg en woon met mijn mama en broers alleen ik kook graag ik zing graag :)

Ik ben Greta, 50 jaar en werk als vroeggepensioneerde directrice nu in een organisatie waar vakantiebreaks worden georganiseerd voor kinderen. Ik werk deze breaks inhoudelijk uit en doe de coördinatie tijdens deze periodes. Ik heb dus wel wat bagage om de kindjes bezig te houden.