Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Dilsen-Stokkem (3650) !

Maaseik, les principales villes

Babysitter Lommel
Babysitter Houthalen
Babysitter Helchteren
Eline, garde enfant Dilsen-stokkem 3650

Ik ben Eline, 17 jaar. Ik studeer verzorging aan Campus De Helix te Maasmechelen. Door deze job wil ik meer ervaring opdoen voor mijn studies. Ik werk graag met kinderen en heb er ook enige ervaring mee (kinderen van 1-6 jaar). Ik ben bereid om zelf spelletjes, activiteiten te organiseren voor u kind afhankelijk van de leeftijd. Ben eventueel bereid om te helpen met huishoudelijke taken. Na mijn schooluren ben ik bereid om tijd vrij te maken voor op te passen.
Malika, baby-sitter - 3650 Dilsen-stokkem

Ik ben Malika en ben 33 jaar oud. Ben zelf moeder van 3 kinderen. Ik heb mijn kinderen met heel veel liefde opgevoed en ben nu opzoek naar een job als oppas. Daarnaast doe ik het werk graag omdat ik er veel voldoening uithaal om met kinderen te werken. Ben graag met kinderen bezig, vind het leuk om activiteiten met ze te doen en ze nieuwe dingen te leren. Tenslotte bezit ik een dosis geduld, begrip, een luisterend oor en ben erg zorgzaam.
Siham, babysitter Dilsen-stokkem

Hallo Ik ben Siham, 21 jaar. Ik zoek met veel motivatie oppaskinderen. Ik werk sinds vorig jaar tijdens de schoolvakanties in opvang TOM vzw vanuit de PWA Maasmechelen. Daarvoor heb ik mijn jonger broertje bij wijze van spreken opgevoed. Ook ga ik regelmatig oppassen bij mijn neefjes en nichtjes. Dit doe ik met erg veel plezier. Hetgeen mij deugd doet is een lach op het kindje haar/zijn gezichtje toveren. Samen plezier maken met allerhande spelletjes? Daar zeg ik geen nee tegen!
Ine, garde enfant - 3650 Dilsen-stokkem

Ine Hobby's : Toneel en zang Studie: Economie Cursus: Animator en programmeren
Melissa, babysitter Dilsen-stokkem

Ik ben Melissa 21 jaar & Wonende te Dilsen stokkem. 30 December2018 verwacht ik zelf mijn eerste kindje. Ik heb al reeds ervaringen opgelopen in babysitten. Zelf ben ik niet in het bezit van een rijbewijs maar kan wel altijd tot bij jullie thuis geraken. Indien er intresse zijn kan ik u kindje leren fietsen / zwemmen / etc .. hopelijk tot snel !
Nathalie, baby sitter Dilsen-stokkem 3650

Ik ben verpleegkundige en mama van 2 dochters van 6 en 9 jaar. Ben 33 jaar en heb een rijbewijs. In de onevenweken ben ik beschikbaar in de weekends en ook op sommige avonden afhankelijk van mijn werkrooster. Ga graag met kinderen om en kan ze ook amuseren, heb als vooropleiding kindervezorging gedaan.
Zina, baby-sitting Dilsen-stokkem

Hallo, Ik ben een zeer verantwoordelijk en zelfstandige persoon. Ik ben graag creatief en actief bezig. Spelletjes, knutselen, ... is dus geen probleem! Ik zoek graag de gezelligheid en thuissfeer op en daarbij ben ik een zorgzaam iemand. Ik hoor graag van jullie! Groetjes, Zina

Ik ben Sinem , Ik heb als opleiding kinderzorg gedaan en heb hier ook reeds ervaring mee. De soorte opvang maakt mij niet veel uit. Babysitten of in een soort opvang ik ben er zeer flexibel in. Alleen huisdieren ben ik allergisch voor en schrik. Ik kan veel met de kinderen doen ben zeer creatief in spelletjes verzinnen. Ik heb ook een rijbewijs en een auto dus ergens geraken is geen enkel probleem. Ik heb echt een hart voor kinderen en speel er heel graag mee. Ik ben ook pas getrouwd heb nog...
Brenda, garde périscolaire - 3650 Dilsen-stokkem

Hallo, Ik ben Brenda . Ik ben 21 jaar en gek op kinderen! Ik heb al veel opgepast bij familie en vrienden en het het erg leuk om met kinderen bezig te zijn. Ik ben altijd bereid om eens langs te komen om elkaar te leren kennen. Het is voor mij ook belangrijk dat de kindjes mij accepteren. Ik hoor graag van jullie!

Geachte, Mijn naam is Kim, ik ben 27 jaar en woon te Rotem. Ben zeer gesteld op kinderen, vind het super om met hun spelletjes te spelen, te knutselen... Maar ook als het op huiswerk aankomt zijn we gemotiveerd. Waarom mij dit ook super lijkt om te doen, ik heb zelf een parttime job tot en met september en zou perfect te combineren zijn. Zelfs als ik weer fulltime werk. Ik hoor graag iets van u. Vriendelijke groeten Kim.

Ik ben Debby moeder van 3 kinderen. Ik ben op zoek naar een leuke job als babysitter of parttime hulp. Graag wil ik een positieve bijdrage willen leveren bij de groei en ontwikkeling van kinderen. Ik vind het belangrijk dat het werk serieus wordt genomen en de kinderen goede begeleiding krijgen. Ik denk dat ik hier goed aan kan bijdragen. Ik kan goed met kinderen op schieten, ben ik geduldig, kan ik me goed inleven in kinderen en ben ik zorgzaam ingesteld. Met de volgende activiteiten...