Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Hoboken (2660) !

Antwerpen, les principales villes

Babysitter Antwerpen
Babysitter Brasschaat
Mawata, babysitting - 2660 Hoboken

Beste ouders, Mijn naam is Mawata, Ik ben 23 jaar oud. Zelf ben ik mama van een prachtig meisje. ondertussen is ze al 1 Jaar oud, Wat gaat de tijd snel! Mijn kindje gaat van 07:00 s’ochtends t/m 18:00 s’avonds naar de crèche tussen deze uren ben ik beschikbaar. Vroeger heb ik heel vaak op mijn zus en nicht moeten babysitten. En dan deed ik ook het huishouden, eten maken, kindjes in bad steken, en soms helpen met het huiswerk, Maar ook tekenen en knutselen. En zo zijn er nog e...
Indira, babysitter Hoboken 2660

Ik ben indira 16 jaar oud en ik woon in hoboken. Ik ben graag met kinderen bezig echter heb ik zelf kleine en grote broers. Mijn ervaring in kinderen heeft te maken met mijn opleidingen.
Anastasia, baby sitter - 2660 Hoboken

Hallo, ik ben Anastasia Ik ben een gemotiveerde persoon van 16 jaar dat graag een centje bij zou verdienen. Ik kan babysitten in bijna heel provincie Antwerpen. Ik werk graag met kinderen dus leek mij dit de gepaste studentenjob.
Sidibe, garde enfant ponctuelle Hoboken 2660

Ik ben sidibe. Ik zoek kinderen van babys tot en met 5jaar . Mijn kwailteiten : hun laten slapen, spelletjes spelen met hun, hun voeden . Puzzels maken , tekenen, kleuren, zingen enzo verder, ... Mijn ervaring : alles wat een moeder met haar kinderen kan doen . En ik heb ook in een crèche gewerkt al een jaar en een half .
Hanane, baby-sitter - 2660 Hoboken

Hallo, ik ben Hanane . Ik ben 15 jaar en ik woon in Hoboken 2660. Ik ben een Belg van Marokkaanse afkomst. Ik heb al meerdere keren gebabysit op neefjes en nichtjes. Ik wil heel graag babysitten omdat ik dol ben op kinderen en wat geld wil verdienen. Mvg Hanane