Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Oudenaarde (9700) !

Oudenaarde, les principales villes

Babysitter Ronse
Babysitter Kruishoutem
Luna, au pair Oudenaarde

Hallo ik ben Luna Ik studeer voor burgerlijk ingenieur en babysit reeds al bijna 5 jaar. Babysitten voor mij is meer dan enkel een bijverdienste, ik spendeer echt graag tijd met kinderen. Alles van samen buiten spelen tot een verhaaltje voorlezen of een gezelschapsspel geniet ik echt van. Ik heb ervaring met kinderen tussen 1 maand en 14 jaar al heb ik wel een voorkeur voor kinderen onder de 5 jaar. Bij peuters en baby's voel ik me het beste.
Hanne, babysitting - 9700 Oudenaarde

Hallo! Mijn naam is Hanne, ik ben 18 jaar oud en studeer Toegepaste Taalkunde Nederlands - Engels - Duits aan de Universiteit Gent. Mijn hobby's zijn ballet en lezen. Ik heb al een beetje ervaring kunnen opdoen met babysitten door op mijn jonge neefjes te letten van 5 en 7 jaar oud. Ik ben altijd behulpzaam, geduldig en vriendelijk. Ik geniet ervan spelletjes met kinderen, een verhaaltje voor te lezen... Ik wil uw kindjes in de lagere school ook altijd een handje helpen met het huiswerk!
Elise, baby-sitter - 9700 Oudenaarde

Ik ben Elise een meisje van 17 jaar. Ik zit momenteel in mijn 5de jaar verzorging en heb een passie voor kinderen. Babysitten doe ik sinds mijn 12jaar dus heb al heel wat ervaring met zowel heel jonge baby'tjes als lagere schoolkinderen. Het zou mij een plezier zijn moest u mij als babysit in huis nemen omdat dit een van de dingen is dat ik het liefste doe. Goed voor uw kind zorgen en instaan voor verzorging en amusement. Ik ben vooral vrij in vakanties of op sommige schooldagen als dit n...
Sharon, babysitter - 9700 Oudenaarde

Hoi allemaal, Ik ben sharon 18jaar (in augustus 19jaar) Ik babysit al op kindjes 7jaar heb zelf ook een dochtertje van 2jaar Ik kan goed met kinderen opschieten . Ik kan koken strijken kuisen vegen enzovoort.. Waar ik al heb babysit zijn de mensen heel tevreden over mij dus je zal geen spijt hebben! Ik zorg ervoor dat de kindjes de tijd van hun leven beleven! Mvg. Sharon Vdw
Annelies, garde périscolaire Oudenaarde

Ik ben Annelies, 32 jaar en werk als directie assistente. Als bijverdienste ga ik oppassen omdat ik zeer graag met kinderen omga. Ik heb een uitgebreide ervaring als oppas.
Polyana, babysitter Oudenaarde

Hoi hoi Ik ben Polyana en alleenstaande mama van 3 lieve kinderen van 20, 17 en 15 jaar. Ik ben al 25 jaar werkbaar in het lager onderwijs. Een job die ik met hart en ziel doe. Ik heb dus een pedagogische opleiding. Daarom ik ook in mijn weekend of avonden wel eens graag wil oppassen. Uiteraard na de schooluren. Ook in de vakantie kan ik soms beschikbaar zijn. Dit alles uiteraard in samenspraak met de ouders. Lieve groetjes Polyana
Lucca, baby sitter - 9700 Oudenaarde

Ik ben Lucca. Ik ben 15 jaar (in november 16). Ik woon in Eine. Kan normaal elke weekdag & ook in het weekend. Ik kan goed met kinderen overweg. Zit ook in een sociale richting
Anneleen, baby sitter Oudenaarde

Ik ben Anneleen, 23 jaar en zelf 5 jaar leidster geweest in de KSA te Eine. Ik babysit al vanaf mijn 16 jaar en doe dit met heel veel plezier. Ik heb vele jaren kleuterkampen begeleid tijdens de vakanties en heb dus al veel ervaring kunnen opdoen door de jaren heen. Ik ben een vlot en sociaal persoon met een groot hart voor kinderen die op zoek is naar tijdelijke babysit opdrachten maar ook part-time wil helpen.
Nona, garde enfant - 9700 Oudenaarde

Dag lieve ouders! Ik ben Nona en ik babysit met veel plezier op jullie kleine kapoentjes! Ik heb al ervaring met babysitten en ik heb eindeloos geduld met kindjes. Ik speel met ze en laat het huis proper achter! Alles waarmee de kindjes spelen ruim ik op! Ik heb er ook geen probleem mee om voor de kindjes te koken/eten geven! Ik hoor het graag van jullie als jullie me nodig hebben!
Mieke, baby-sitter Oudenaarde

Ik ben moeder van 3 grote kinderen(13, 15 en 17) en heb een koksopleiding. Ik kan op jouw kinderen passen en zorgen dat er een gezonde maaltijd klaarstaat als je thuiskomt, het huiswerk van de kinderen gemaakt is, dat ze gewassen zijn.... Zodat jij qualitytime hebt en geen kostbare tijd verliest met deze klusjes.
Kisha, babysitter - 9700 Oudenaarde

Ik ben Kisha Ik ben 18 jaar en ik doe als opleiding verzorging. Ik woon in Oudenaarde. IK heb al stage gedaan in kinderdagverblijven en ik pas vaak op mijn buurjongentje. Ik hou er van om met kinderen bezig te zijn.

Hallo, ik ben Hawa en zoek een baantje als oppas , voor baby's/kleuters/peuters/6 jaar max ik heb zelf een zusje en een broertje opgevoed ik kan alles en weet alles over kids ik speel veel met hun ik zorg voor mijn nichtje en neefjes. ik ben goed in kinderen te lachen te brengen op mij kan ja 100 procent rekenen ik volg ook een richting die te maken heeft over kids (maatschappij&welzijn) mijn Nederlands is als de beste ik heb een hele goede ervaring en wil er ook 100 procent voo...
Quintin, jeune homme au pair Oudenaarde

Dag Kapoenen Ik ben Quintin, 19 jaar en afkomstig uit Oudenaarde. Ik ben een sociaal, sportief type. Hobby's als voetbal, tennis en lopen. Leuke activiteiten doen met de kindjes is top! Huishoudelijke taken, kindjes afhalen, brengen, geen probleem. Ik beschik over een rijbewijs en een eigen wagen. Badje/douche geven, koken, ... Allemaal geen probleem! Hoor ik nog van je? Tot dan!
Funda, babysitting Oudenaarde 9700

Ik ben Funda . Ik ben 16jaar, geboren in België- Oudenaarde. Mijn oorsprong is van Turkije. Ik zit op het school GO- ao! Doe het richting sociaal technische wetenschappen. Ik heb geen professionele ervaringen, maar ik weet hoe ik moet omgaan met kinderen, ik heb soms opgepast bij mijn familie. Ik hou heel veel van kinderen, daarom wil ik dit graag doen en wil graag zoveel mogelijk tijd door brengen met kinderen.

Ik ben een alleenstaande mama van een dochter van 7 en zoek een bijverdienste

ik doe dit super graag en heb er alvast heel veel zin in!!

Hallo, Ik ben Lindsy, 25 jaar en volg momenteel de educatieve master om wiskunde te geven in het secundair onderwijs. Ik heb ondertussen al redelijk wat ervaring met kinderen via intersoc, kazou, kidskriebels, speelplein, freetime... Als u iemand zoekt om te babysitten, contacteer mij gerust!

Ik ben bijna 16 jaar. Zit in het 4de humaniora, ik ga graag met kleine kinderen om. Ik ben graag creatief en hou van dansen en muziek. Met mijn zus speel ik graag gezelschapsspel.

Ik zal leuke dingen samen doen met mooi weer ook buiten spelen plus binnen spelletjes en kleuren

Hallo , mijn naam is Amy ben 20 en woon in Oudenaarde. Ik studeer pedagogie van het jong kind en ben dus heel erg graag met kinderen bezig. Ik vraag 5euro per uur. Bij interesse laat maar iets weten. Vriendelijke groetjes Amy

Ik ben Justine en ben 15 jaar, ik word 16 in november. Ik kan heel goed met kinderen omgaan, met jongere en oudere kinderen. Ik ben sociaal en word snel vrienden met nieuwe kinderen.