Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Oudenburg (8460) !

Oostende, les principales villes

Babysitter Oostende
Babysitter Middelkerke
Babysitter Bredene
Tatiana, garde enfant - 8460 Oudenburg

Ik ben Tatiana , ik word in april 19 jaar. Ik heb al heel veel ervaring door op mijn neefjes en jongere broers en zus te passen. Ik verzin ook graag activiteiten voor de kindjes, maar eerst moet ik ze beter leren kennen voor een spelletje uit te kunnen vinden die speciaal voor het/de kind(eren) zijn aangepast. Ik verdiep me ook volledig in het kind zijn leefwereld. Ik ben ook heel graag bezig met kinderen. En help ze graag in hun ontwikkelingsproces. Vele groetjes, Tatiana

Een luisterend oor waar u kan op -rekenen , -geduldig , -ambitieus , -sociaal , -positief ingesteld -enorm flexibel qua uren m.a.w. ; -beschikbaar zijn om u te helpen bij het vervullen van uw zoektocht naar de geschikte persoon om de taak te vervullen op de momenten , tijdstippen die dikwijls plots plaatsvinden , wanneer u denkt dat u niemand zal vinden . Structuur , zorgdragend en vlot in de omgang. Sterk karakter.
Layla, babysitter Oudenburg 8460

Ik ben animator voor het 2de jaar op een rij op speelpleinwerking de tunne in Oudenburg. Ik ben zeer speel met de kinderen, maar veiligheid komt altijd eerst. Ik ben geboren op 7 december 2004 En volg de richting economie moderne talen. Dieren zijn voor mij ook geen probleem! Eten klaar maken of helpen met huiswerk is voor mij geen enkel probleem.
Roan, babysitter Oudenburg

15 jaar oud Baskette Heb graag kinderen Heb dislexie Babysitte me neefjes Sociaal zeker
Katia, baby-sitter Oudenburg 8460

Hallo, ik ben een 53-jarige alleenstaande vrouw. Ik werk in de sociale sector, als begeleidster bij mensen met een verstandelijke beperking. Doordat ik niet full time werk en mijn 20-jarige dochter in Gent studeert, heb ik heel wat vrije tijd. Ik ben als jong meisje nog veel gaan babysitten en zou dit graag terug doen, puur als liefhebberij en omdat ik graag met kinderen bezig ben. De leeftijd van de kindjes speelt geen rol. Ik zorg momenteel ook regelmatig voor 2 kindjes van 3 en 6 ja...

Ik ben ines ik zit in het derde middelbaar, ik volg voeding verzorging. Ik ben 14jaar en ik verjaar in mei (dommige mensen denken dat ik nog te jongen ben maar ik heb al veel ervaring) Ik zorg graag voor kindjes. Ik heb 1zus van 3jaar en ik zorg vaak heel de dag voor haar soms ook snacht (al vanaf haar geboorte) Ik heb al vaak op kindjes gepast en ze waren wel content van me. ik kan ook eten maken voor u kindjes. hopelijk wilt u mij als u babysitter!

Ik ben Valeriya . Ik ben 15 jaar oud en ik zou heel graag als jobstudent op kinderen passen! Ik hou heel erg veel van kinderen, heb er altijd een goede klik mee en kan voor ze zorgen. Ik kan passen op kinderen met verschillende leeftijden.