Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Wetteren (9230) !

Dendermonde, les principales villes

Babysitter Dendermonde
Babysitter Hamme
Anagilsa, baby sitter Wetteren

Meu nome e Ana sou Brasileira tenho 35 anos, estou na Belgica ha 2 meses, mais ja morei aqui em 2016 tenho uma filha de 11 anos, gosto muito de crianças, cuidar da casa e amo cozinhar, sou uma pessoa dinamica, feliz, proativa, que tem iniciativa para o trabalho doméstico busco uma oportunidade em uma familia que deseja ter uma pessoa em casa alegre, de confiança para cuidar da casa e de sua Família, falo pouco frances e entendo bem!! Desde ja muito obrigada
Vicky, garde enfant Wetteren 9230

Ik ben Vicky.20jaar Onlangs ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster.(2012-2013) Ik ben dan ook onmiddelijk tewerkgesteld in een kinderdagverblijf waar ik stage dee.(Dus waren ze heel tevreden).Ik woon te wetteren.Ben in bezit van een rijbewijs en eigen auto. Ik ben sociaal.en hou ervan de kleine prutsen bezig te houden.
Stephanie, garde enfant Wetteren

Beste ouder, Mijn naam is Stephanie . Ik ben 24 jaar en studereer momenteel voor de opleiding Kinderopvang aan Syntra te Aalst. Vermits ik bij deze opleiding maar 3xweek les heb (di-don) heb ik nog voldoende vrije tijd om op uw kleine spruit te komen babysitten. Ik ben steeds beschikbaar op maandag en vrijdag, de andere weekdagen vanaf 17u30 en in het weekend. Ik heb al heel wat ervaring als babysitter en ook mijn ervaring vanuit de stages, monitor bij Ideekids en begeleider bij de buiten...
Nina, baby-sitter Wetteren 9230

Ik ben een zeer gemotiveerd en ambitieus persoon. Zelf heb ik ook 2 jongere zusjes van 6 jaar waar ik af en toe moet op babysitten hierdoor ben ik dus wel gewend om met kinderen om te gaan. Ik hou er ook van om kinderen te kunnen amuseren. Ik ben ook zeer flexibel, als het eens wat later kan worden dan voorzien maak ik daar zeker en vast geen probleem van.
Rani, baby-sitting Wetteren

Hallo! Ik ben Rani, 17 jaar. Ik hou van dieren verzorgen, creatief zijn en kinderen. Ik ben de tweede oudste in een gezin van 6 kinderen, en momenteel is er een baby van 1 maandje bij ons thuis. Ik heb een beetje ervaring met babysitten op kinderen in de familie en van de buren. Hopelijk tot binnenkort!
Cassandra, garde enfant Wetteren

Hallo, ik ben Cassandra, ik ben 18 jaar oud. Ik heb al enige ervaring in het babysitten. Ik hou van kinderen, om met kinderen bezig te zijn. Ik hoop op een fijne samenwerking. Als er nog vragen zijn laat gerust iets weten. Met vriendelijke groeten Cassandra
Yenthé, babysitter Wetteren 9230

Hallo ik ben Yenthé Ik zit in het derde middelbaar en heb al veel op men kleine zus en neefjes gepast. Ik kan niet wachten om weer te babysitten op andere kindjes! Dus als jullie een hele leuke babysitter zoeken 'sitten' jullie op het juiste adres. ;) Ik vind het fantastisch om te knutselen, te tekenen, te koken, gezelschapsspelletjes te spelen... met kinderen, dus ik maak met heel veel plezier tijd voor hen. U mag me gerust contacteren Alvast heel erg bedankt!
Cassandra, babysitting - 9230 Wetteren

Hallo ik ben Cassandra. Ik ben 17jaar oud en studeer gezondheidswetenschappen en welzijn. Ik werk graag met kindjes van elke leeftijd. Dus hopelijk tot snel!
Tahrim, baby sitter Wetteren

Hallo, ik ben Tahrim, 18 jaar uit Wetteren. Ik ben bereid om me vrij te maken om op te passen op een of meerdere kinderen. Ik heb al veel ervaring met oppassen en kan zelf naar jullie komen.
Jana, garde enfant - 9230 Wetteren

Hallo, ik ben Jana een meisje van bijna 17! Ik studeer voor om te gaan met kinderen dus heb wel goede ervaringen door mijn stage en de leerstof die ik krijg. Ik hou enorm veel van kinderen en steek er mijn tijd graag in!

Ik ben 31j oud en 9 jaar actief als begeleidster in de buitenschoolse opvang. Ik sta open voor ieder kind, met of zonder specifieke zorgbehoefte - diabetes (met kennis van zaken), autisme, syndroom van down, ..) Het is voor mij belangrijk dat zowel uw kind als uzelf zich op uw gemak voelt en mij vertrouwt. Ik sta ook garant om uw instructies (afspraken/regels, bedtijdritueel, ..) op te volgen. Ook weet ik graag wat de interesses van uw kind zijn zodat ik hierop kan inspelen door eventueel ze...
Anais, babysitting - 9230 Wetteren

Ik ben anais en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren op 2 januari 1998. Ik heb al heel wat stages gedaan bij kinderen en nu werk ik ook in een kinderdagverlijf bij kinderen van 3 maanden tot 3 jaar. Ik heb dus al heel wat ervarinflg opgelopen. Vroeger ging ik ook nog gaan babysitten bij vrienden. Ik hou ervan om te knutselen met kinderen. Ik ben ook heel erg sociaal en ken mij heel snel aanpassen.
Femke, garde enfant Wetteren 9230

Dag lieve ouder(s), Mijn naam is Femke. Ik heb mijn diploma kinderzorg behaald, ik werk in het deeltijdsonderwijs als jongeren begeleidster en nu ben ik bezig met een opleiding orthopedagogie. Door mijn studies heb ik als heel wat ervaring in de zorg met kinderen en heel wat werk en stage ervaringen. Ik ben een enthousiaste meid die heel creatief is. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vertrouwen komt ook bij mij op de eerste plaats. Heb ik u kunnen overtuigen om jou kleine of ...
Sabrina, baby-sitter Wetteren

Salut, je m'appelle sabrina et j'ai 18 ans. J'habite à wetteren avec ma famille et je voudrais bien travailler avec les enfants. Je suis sympathique et je suis sociale, j'aime aider les gens et j'aime beaucoup la musique. Je suis libre le weekend pour rester avec vous enfants. J'ai choisi de passer mon temps avec les enfats parceque je veux m'amuser et je veux rappeler quand j'était petite! :D
Justine, baby-sitting Wetteren 9230

Ik ben Justine en ben 22 jaar. Ik woon in Wetteren. Ik heb vroeger zeer veel op kinderen gepast via de gezinsbond. Ik werk momenteel in een centrum voor volwassenen met een beperking. Ik kook graag, doe graag activiteiten en heb veel geduld.

Hallo, ik ben Elene. Ik ben 15 jaar oud en zit in het 4de jaar humane wetenschappen. Ik hou me graag creatief bezig. Ik ben verantwoordelijk en behulpzaam. Ik zou graag willen babysitten. Ik heb zelf nog niet veel ervaring maar wil hier zeker verandering in brengen. Ik ben dus heel gemotiveerd.

Hey! Ik ben Lune, en ik ben 15 jaar oud. Ik studeer latijn talen op Het Sint-Gertrudiscollege in Wetteren. Ik speel heel graag piano. Tennis speel ik ook en ik zit al 9 jaar bij de scouts! Ik ben zeer graag bezig met kinderen, ik zou daarom ook heel graag scoutsleidster worden. Als je eens iemand nodig hebt om op uw kind te passen, laat me zeker iets weten! Ik zou me vereerd voelen.

Hoi! Ik ben een mama van 31 jaar met zelf 2 schatten van kinderen. Ik heb een groot hart voor kinderen! Momenteel ben ik bediende maar begin binnenkort aan cursussen betreft werken met kinderen. Ik ben graag bezig met kindjes zowel actief als creatief!

Beste, Mijn naam is elise ik ben 22jaar en werk twee jaar in een kinderopvang. S'avonds en in het weekend ben ik bereid om op jullie kapoen te letten. Ik heb een hart voor kinderen, ben creatief en heb een groot verantwoordelijkheids gevoel. Met vriendelijke groeten