Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Zulte (9870) !

Gent, les principales villes

Babysitter Gent
Babysitter Evergem
Babysitter Deinze
Ann-sophie, garde enfant ponctuelle Zulte

ik ben een studente van 22 jaar. Ik volg nu de opleiding ba-na-ba toegepaste psychologie. Ik heb ervaring door familieleden, jeugdbeweging en stages.
Jolien, garde enfant Zulte

Hallo! Ik ben Jolien , 16 jaar. Als studierichting doe ik Sociaal Technische Wetenschappen , waar wij over het kind leren. Zelf zit ik in de Chiro en speel dwarsfluit. Ik heb al reeds ervaring met babysitten. Ik heb het meest ervaring met jonge kinderen ( 1 - 3 jaar ), dus oudere kinderen zijn zeker geen probleem. Huisdieren neem ik er met plezier bij! In het weekend en na school ben ik meestal beschikbaar om op je kindje(s) te passen. Hopelijk tot binnenkort!
Gisela, baby-sitter Zulte 9870

Ik ben Gisela Joya Ik ben 18 jaar bijna 19. Ik zou kinderoppas doen Omdat ik van kinjes houd.

ik ben Valerie 20 jaar en zoek kindjes om op op te passen
Ingeborg, babysitter - 9870 Zulte

Hallo, ik ben Ingeborg. Ik ben 18 jaar. Ik zit in het 5e jaar en volg de richting jeugd- en gehandicaptenzorg. Ik heb zelf een kleine zus waar ik geregeld alleen mee thuis ben. Ik kan dus voor hele jonge kinderen zorgen. Ik heb al stage gelopen op een kleuterschool ( 2e en 3e kleuterklas), ik weet dus hoe ik kinderen kan bezighouden en dingen kan bijleren. Ik babysit al 3 jaar op kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Ik kan ook eten maken voor de kinderen.
Darline, baby sitter - 9870 Zulte

Hallo , Ik ben Darline , 21 jaar en woonachtig te Zulte. Ik ben in bezit van een wagen en een rijbewijs. Ik ben afgestuurd als verzorgende en heb mede dankzij mijn stage al enkele jaren ervaring. Ik Werk zelf maar ben niet het type uitgaander en ben dus meestal beschikbaar op vrijdag en zaterdagavond. Ik ben niet roker en ben niet bang van huisdieren. Ik ben een sociaal en zachtaardig persoon , die houdt van gezelschapsspellen , puzzelen , kleuren of verven. Met vriendelijke groete...
Ksenia, garde enfant Zulte 9870

Mijn naam is Kenia. Ik ben 21 en ik hou van om te zorgen voor de kinderen. Ik heb een beetje ervaring.