Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Gardienne d'enfant Kessenich 3640

Maaseik, les principales villes

Gardienne d'enfant Lommel
Gardienne d'enfant Houthalen
Gardienne d'enfant Helchteren
Davina, assmat pro - 3950 Bocholt

Mijn naam is Davina. Ik heb al reeds 7 jaar oppas ervaring, waarvan ik ook een halfjaar full time nanny ben geweest. Ik hou enorm veel van kinderen, en ben dan ook bijna iedere zondag op de CHIRO te vinden als leiding. Ik ben een zeer creatief en spontaan persoon, die er ontzettend van geniet de voldoening die een verzorging van een kind geeft. Ik heb mijn eigen auto en rijbewijs. Indien je graag nog meer over me wilt weten, twijfel dan niet om een bericht te sturen.
Veerle, assmat agréée Kinrooi

Ik ben sinds 2003 zelfstandig onthaalouder onder toezicht van kind en gezin. Voorheen 5 jaar in kinderdagverblijf gewerkt en 5 jaar als nanny. Geopend van maandag tot en met vrijdag. Groentepap en fruitpap inbegrepen in de dagprijs. Dagelijks worden er begeleide activiteiten gedaan, vrij spel..Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met eigen ritme van de kinderen. U wordt als ouder dagelijks op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van jullie ukkepuk, via het heen-en weerboekje en d...
Davina, assmat pro - 3650 Dilsen-stokkem

Ik ben Davina Ik woon in Lanklaar Ik ben 15 jaar Ik ben geboren op 22 november 2001 Ik woonde altijd in Antwerpen en nu ongeveer al 4 jaar hier in Lanklaar. Ik heb 3 grote zussen en 1 jongere en 1 grote broer Ik heb al vaak op men nichtjes en neefjes gelet van kleinafsaan. Ik zou graag centen willen bijverdienen Ik kan hard werken En mijn hobbys zijn boksen en paardrijden en ook met dieren bezigzijn.
Dolores, assistante maternelle Kinrooi

Hi! My name is Dolores and from Spain. I am 22 years old. I am friendly, educated, fun and i like children. Thanks for you atencion ☺

beste ik ben mama van 3 kinderen en oma van 3 kleinkinderen. ik ben zelf ook onthaalmoeder geweest. ik ben ook kinderverzorgster van beroep. dus ik heb al veel ervaring met kinderen.