La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Topnanny.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik ben een vlotte, sociale en energieke opvoedster van 31jaar. Als opvoedster heb ik heel wat ervaring in de sociale sector: bejaarden mensen, mensen met een handicap, jongeren met gedragsproblemen, kinderopvang. Ik kies er nu voor om als nanny te gaan werken omdat er meer afwisseling en vrijheid is ten opzichten van werken in een kinderdagverblijf. Zelf heb ik ook een flinke zoon van 8jaar.

Hallo, Ik ben Carmen Ik ben 31 jaar en gehuwd. Ik heb 2 kinderen ( zoon 12jaar en dochter 10jaar) Mijn vorige job was onthaalouder en ik heb deze altijd super graag gedaan! Onlangs ben ik verhuis en ons nieuw huisje heeft helaas geen plaats om mijn opvang voort te zetten. Bij deze zoek ik een toffe job als kinderbegeleidster via deze weg! Tot snel!

Ik ben Steffi , mama van een zoontje van 5 maanden. Vriendelijk, sociaal, vlot, kindvriendelijk zijn enkele van mijn kenmerken. Ik werk steeds op het niveau en tempo van het kind, omdat ik dit zeer belangrijk vind. Stiptheid vind ik ook heel belangrijk en ik werk steeds alles tot in de puntjes af. Graag zou ik fulltime me bezighouden met kids. ik ben steeds heel lief en correct naar kinderen en hun ouders toe. Diploma kinderverzorgster draag ik ook mee op zak en ik heb 2 jaar ervari...

Hallo ik ben Mehdi ik ben 17 jaar ik zoek een een job als oppas thuis bij de mensen ik heb all enige ervaring met kinderen van peuter tot kleuter tot normaal school kind ik volg ook de richting verzorging op school waar we ook omgangskunde krijgen voor te kunnen functioneren in het kindbeleid ik vind zelf van me dat ik heel rechtvaardig ben en heel flexibel ben ook iemand die graag lacht en speels is ik speel spelletjes met de kinderen die ze ons aanleren op school en we zingen samen lied...

Hallo, ik ben Nele. Ik ben 20 jaar. Ik heb een diploma van zorgkundige behaalt. Ik heb veel ervaring als kinderoppas. Ik heb stage gedaan in verschillende kinderopvangen en kleuterscholen. Mijn mama is onthaalmoeder, ik help haar vaak met de kindjes. Ik werk graag met kinderen.

Hallo Mijn naam is Nathalie en ik heb een hele rugzak aan ervaringen. Ik ben een warm en eerlijk iemand. Kinderen zijn heel graag bij mij maar weten ook waar de grens ligt. Mijn ervaringen: hele jonge kinderen (0-3j) en oudere schoolgaande kinderen (3-12j). Deze ervaring heb ik opgedaan via stages (crèche), familie, werk (buitenschoolse opvang), en in een klas (via mijn avondopleiding kleuteronderwijs). Ervaringen/spelletjes: Persoonlijk vind ik het leuk om te koken of te knutselen...

Geachte meneer/mevrouw Ik ben cansu . Ik ben 18 jaar oud. Ik heb nog geen rijbewijs. Ik woon in bilzen. Mijn afkomst is van turkije en ik ben daar geboren. Ik woon al 15 jaar in belgie. Ik kan Nederlands engels turkse en een klein beetje frans. Ik heb ook kennis van basisschool. Ik ben de hele zomer vakantie vrij en ik dacht waarom niet iets met kinderen. Ik ben dol op kinderen en ik ben verantwoordelijk. Ik heb al ervaring. Ik heb op de kinderen van mij broers gepast en doe het nog...

Ik ben Amy ben 20 jaar. heb een diploma voor kinderzorg, heb stages gedaan in kinderopvang 's, onthaalmoeders, kleuterscholen, voor-en naschoolse opvang. Heb een hart voor kinderen, ik werk er heel graag mee.

Beste ouders, mijn naam is stephanie ik woon sinds kort in rijkhoven ik ben een sociaal en vriendelijk persoon met een grote liefde voor kinderen en dieren. Ik heb al oppas ervaring in de familie voor sommige ouders is dat voldoende en voor andere ouders kan dat een beetje een gevoel van bezorgdheid opwekken maar geen zorgen ik heb de beste intenties voor met alle kinderen en zal altijd mijn best doen om hun tijd met mij zo plezierig mogelijk te spenderen

Ik ben Yasemin en 25 jaar oud. Ik zoek een leuke job van 4 / 5 dagen per week. Ik houd van kinderen en lijkt mij een leuke job. Ik kan met ze spelletjes spelen en hun helpen met huiswerk. Alles wat ze wensen. Ik ben bereid om alles te leren . Voor meer vragen kunt u mij altijd contacteren. Mvg.

Beste , Ik ben een spontaan meisje van 20 jaar die vroeger, dankzij een uitgebreid babysitnetwerk in de buurt, meermaals per week ging babysitten op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Heb al meer dan 4 jaar ervaring met babysitten . Bovendien ben ik zeer zelfstandig en kan ik dus mijn plan trekken . Koken en huiswerk maken is helemaal geen probleem voor mij vind het leuk om te doen. Momenteel studeer ik psychologie maar heb veel vrije uren door de week waardoor ik meerdere ...

Geachte ouders, Ik stel mij hier kandidaat als nanny. Mijn vorige werk was als huishoudhulp. Ben zelf een moeder en heb mijn kinderen zelf groot gebracht. Mijn kwaliteiten: ik ben graag met kinderen om. Lees graag een verhaal voor.

ben een vlotte mama die graag met kids bezig is ook al zijn mijne ondertssn al 22j en 18j . zou graag mijn diensten aanbieden bij iemand thuis . knutselen, verven , kleuren , tekenen of verhaaltjes lezen , wandelen en genieten van de mooie dingen id natuur . wat ravotten op het gras en zelfs een bakmomentje kan er ingelast worden zodat ze zelf iets kunnen maken en het erna smakelijk opeten .(dit vinden niet alleen de kleine fijn maar ook grotere zijn er voor te vinden.

Ben lieve ouder van 46 met 4 kids. 2 meisjes zijn de deur uit en mijn tweeling zonen zijn nog studerend waarvan eentje het spectrum autistiche syndroom heeft. Mijn diploma als kinderverzorgster heeft me veel geholpen in de afgelopen jaren. Momenteel zorg ik voor een werkend koppel hun 2 zoontjes van 4 jaar en 1, 5 jaar. Uren zijn steeds op voorhand af te spreken met ruimte voor vroege ochtend of late's.

Tongeren, les principales villes

Autres annonces

Autour de Bilzen