Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des nounous sont disponibles à Kalmthout (2920) !

Antwerpen, les principales villes

Nounou Antwerpen
Nounou Brasschaat
Nounou Hoboken
Zahra, au pair - 2920 Kalmthout

Mijn naam is Zahra en ik ben 19 jaar. Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en ben opzoek naar werk. Ik werk graag met kinderen en vind het ook niet erg om ze helpen. Ook huishoudelijke taken ben ik niet vies van. Ik heb al 3 jaar ervaring opgedaan in verschillende kinderdagverblijven, de landelijke kinderopvang en op een school. Mijn hobby is muziek: ik speel dwarsfluit en zing in het koor en dit doe ik beide aan de academie voor muziek, woord en drama van Essen en Kalmthout.

Mijnheer, Mevrouw, Ik wil me hier eventjes voorstellen. Ik ben 54 jaar, zelf moeder van 3 volwassen kinderen. Van opleiding ben ik gegradueerde in de orthopedagogie en kinderverzorgster. Het grootste stuk van mijn carriere heb ik met kinderen gewerkt, waarvan 12 jaar in mijn eigen mini-creche De laatste jaren heb ik in drie gezinnen als nanny aan huis gewerkt, zowel met kleine kindjes als met ouderen. Momenteel ben ik 23 u per week aan het werk in een gezin met een alleenstaande vader me...
Kevin, nourrice domicile Kalmthout

Ik heb een dochtertje van 1, 5 jaar. Nooit gedacht dat kinderen mijn hart kunnen stelen. Ik ben bereid uw kind een leuke tijd te bezorgen maar ben ook iemand die strikt is en uw regels zal toepassen. Samen werken we aan de opvoeding van uw kind. Daar sta ik voor. Aarzel niet om mij te contacteren, ik kom graag eens tot bij U om mij voor te stellen. U kan mij bereiken via mail. Zo kan ik mij beter voorstellen en kunnen we tot een ontmoeting komen.
Nadia, nourrice Kalmthout

Hey :) Ik ben Nadia, 20 jaar en afkomstig uit Kalmthout. Ik ben zorgkundige. Ik heb natuurlijk tijdens mijn opleiding ook stage gelopen in verschillende kinderdagverblijven. Ik heb kinderen van verschillende leeftijden gehad en heb hier al enkele jaren ervaring in, Ik steek graag energie in kinderen. Ik ben stipt en gedreven. Ook wil ik met plezier huishoudelijke klusjes doen zoals eventueel strijken en eten maken. Ik ben flexibel en meteen beschikbaar. Groetjes en hopelijk tot snel :)...
Leen, nourrice domicile - 2920 Kalmthout

Ik ben een sportieve jonge vrouw die graag met kinderen werkt. Ik heb zeven jaar in de jeugdzorg gewerkt met 0 tot 12 jarigen. Dit deed ik erg graag. Na zeven jaar besloot ik mee in de zaak van mijn echtgenoot te stappen. Nu zoek ik oppasgezinnen om de rustige periodes in de zaak op te vullen. Ik ben een leuke en grappige oppas, maar vind een consequente opvoeding erg belangrijk. Ik ben een persoon die erg actief is, maar ook de kinderen tot rust kan brengen. Ik vind buitenspelen en in de...
Gwenda, nounou Kalmthout

Ik ben een meisje van 17jaar, Ik ben graag bezig met kinderen. Ik zal alles er aan doen dat ze plezier zullen hebben . Ik zal de taken doen die u me geeft . Mvg Gwenda
Joelle, nounou domicile Kalmthout

Hoi ik ben joëlle ik ben 16 jaar. Ik zit op school maar vind het niet erg om savond op te passen . Ik volg koken maar kan heel goed met kinderen overweg. Ik ben goed in spelletjes spelen en knussel zelf heel graag.
Stephanie, nourrice domicile - 2920 Kalmthout

Ik ben 33 jaar moeder van 2 kinderen van 5 en 8. Ik ben al oppas van nog 2 kindjes van 1 en 3 jaar. Ik ben stressbestendig en heb veel geduld. Ik kom graag in uw eigen huis oppassen. Ik kan evt koken en huishoudelijke klusjes doen maar mijn prioriteit zijn de kinderen.

Hallo, ik ben een alleenstaande mama van 2 kleuters. Van opleiding ben ik een sociaal verpleegkundige. Ik ben thuis sinds zwangerschap van mijn oudste kindje en nu mijn beide kinderen naar school gaan zoek ik een functie die ik kan combineren met mijn gezin, schooluren.

Hello! my name is Cristina, i am 25years old, i raised my own child, and helped other mother all the time with little babyes.i am working in a full time know 8h/day, and from 17:00am i am looking until the next day a familly who needs some help with anything, stay there permanently doing what is necessarry to help them! if you have some quetion or maybe extra things to do just contact me and maybe i can help!

Beste, De voorbije jaren heb ik verpleegkunde gestudeerd maar dit heb ik niet afgerond. Daarvoor studeerde ik dierverzorging. Doordat mijn moeder een kleuterjuf is ben ik regelmatig bezig in haar klasje wat ik heel leuk vind. Ook op de kinderen van buren en vrienden passen vind ik erg leuk. Ik kan heel lekker koken en kan ook goed dingen uitleggen die ze niet goed snappen tijdens het maken van hun huiswerk. Op dit moment ben ik 22 jaar.