Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des nounous sont disponibles à Mortsel (2640) !

Antwerpen, les principales villes

Nounou Antwerpen
Nounou Brasschaat
Nounou Hoboken
Jon, nounou Mortsel 2640

Ik ben een kind. of echt het gevoel van een kind. Dus, ik kan onmiddellijk samen praten en spelen op hun niveau. Maar ik heb ook het ervaring, certificatie en kennis om kinderen velig en gezond to zorgen.
Vanessa, nourrice - 2640 Mortsel

hallo Mijn naam is vaessa ik Zorge heel graag voor kleine kinderen ik heb kinderen heel graag thuis een in famillie hebben veel kindjes waar op vaak moet babaysite mijn fammilie een ouders zegge da van een werk moet maken Kheb vaak snel goede contackt met kindjes

Ik ben een moeder met zoon van 15 jaar.In mijn familie heb ik nog halfzusjes en broertje vanaf 5jaar waar ik al vaak voor heb moeten oppassen. Dat is eerlijk gezegd niet altijd zo evident omdat ze eerlijk gezegd wel stout kunnen zijn maar geduld is een schone zaak.Ik hou van kinderen en zou dus graag met alle plezier in aanmerking willen komen als oppas voor uw kleintje. Ik ben per direct beschikbaar en maak gebruik van het openbaar vervoer en ik ben wonend in mortsel.
Yessica, garde enfant domicile Mortsel 2640

Ben een trotse mama van een een zoon van 11jaar. Mijn hobby is theater maken en meegaan in de fantasie van kinderen. Ik werk voor Idee kids als Monitor tijdens project kampen waar ik de kinderen mee op avontuur neem.

Stuur mij gerust Ik ben zelf van Mortsel (Antwerpen)

Ik ben Alicia, 15 jaar en ik hou van kinderen. Ik ben lief, zorgzaam en heel behulpzaam. Ik vind oppassen super leuk! Ik speel graag spelletjes met de kinderen, ga met plezier met ze naar buiten, liedjes zingen is voor mij ook geen enkel probleem. Alles wat het kind maar wenst!

Hey, ik heb verzorging gevolgt dus ik heb stages gedaan in kleuterscholen ook in chèche , dus ik heb ervaring met kindjes , ik heb ook ervaring met mijn eigen broer en zus toen ik 13 jaar was moesten mijn ouders gaan werken ik zorgde voor hun ?.

Ik ben Farah, 30 jaar . Woonachtig in het centrum van Mortsel. Zelf heb ik een dochtertje Eliahna van 28 maanden. Ik ben opvoedster van opleiding. Mijn werkervaringen zijn, opvoedster in Stedelijke secundaire scholen(ongeveer 4 jaar) en 6 maanden in het buitenschoolse kinderopvang IBO Edegem. Bent u opzoek naar een babysit of huishoudhulp voor enkele uurtjes per week? Dan mag u mij steeds contacteren. Groetjes Farah