Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des nounous sont disponibles à Tienen (3300) !

Leuven, les principales villes

Nounou Leuven
Nounou Aarschot
Monique, au pair - 3300 Tienen

Ik ben een dame van 46 lentes jong, verzorgd voorkomen.Ik heb zelf twee kinderen die helaas al de deur uit zijn, loslaten is niet makkelijk.Ik hou enorm veel van kinderen, en heb de laatste jaren ervaring kunnen opdoen met kinderen. Soms grappige anekdotes ;-) Ik deed opvang van kinderen tussen 0 en 6 jaar.Naar school brengen, huishoudelijke taken, alles combineren, het lukt me aardig.
Mandy, nourrice - 3300 Tienen

Hallo, mijn naam is Mandy (24) en ben afgestudeerd verpleegkundige (A1/bachelor). Echter, na een vervogopleiding tot nanny, werk ik sinds oktober 2014 als (fulltime) nanny. (Momenteel 30u/w.) Daarnaast heb ik een 14 jaar jonger broertje waarvoor ik vanaf zijn geboorte tot 7e jaar heb bijgestaan in de zorg. Ik ben een rustig, zeer geduldig persoon. Ik beschik over een rijbewijs B. Tot ziens!

Bonjour! je m'appelle Viviana, je voudrais trouver un travail pour garder des enfants, je peux cuisiner et nettoyer la maison aussi.
Rachel, auxiliaire parentale - 3300 Tienen

Je m appel Rachel, j aime beaucoup les enfants, en passant par la sortie d école, les devoirs, le donner, et les petites tâches ménagère (nettoyage), repassage à discute. Moi même maman d'un gacon et ayant des petites sœurs les idée pour s occupée ne manque pas. Si les week end vous avez envie d un break ou autres raison, je suis la. Jouet , activité brico ludiques sont au programe. Il y'a toujours quelque chose à faire. Je garde vos enfants chez vous et en toute confiance.

Hallo, Mijn naam is Veerle en ik ben 20 jaar ik woon in Tienen. Soort opvang dat ik zoek is babysitten, parttime hulp en fulltime hulp. Moet soms babysitten op mijn 2 nichtjes en mijn neefje (7 maand, 1 jaar en 3 jaar) heb ook op de jeugdbeweging gezeten dus heb wel ervaring met kinderen van alle leeftijden en ermee spelen en helpen met huiswerk zal zeker geen probleem zijn. De activiteiten hangt af van hoe oud ze zijn en wat ze graag doen natuurlijk maar ik vindt altijd wel iets voor te d...

hallo, ik ben Tina 21 jaar oud. ik ben opzoek naar een familie die wat hulp kan gebruiken met op de kinderen te passen of in het huishouden. of wanneer u en uw partner eens een dagje uit willen dat is geen enkel probleem voor mij. tuurlijk ben ik ook bereid om ze naar school te brengen en/of ze komen op te halen. natuurlijk gebeurd dit op een veilige manier. ik ben heel oplettend zeker met kinderen in mijn buurt. mijn kwaliteiten als oppas dat weet ik zelf niet zo goed, ik kan je al ...
Monica, auxiliaire parentale Tienen 3300

Beste ouders, Ik stel mij even voor ik ben monica en ben 20jaar ik werk nu in een rusthuis als zorgkundige ik heb veel ervaring met kindjes omdat ik 7jaar voor verzorging heb geleerd, ik let veel op mijn neefjes en nichtjes van alle leeftijden! Ik heb ook al veel stages gedaan in crèches, onthaalmoeder enz... Ik rijd ook al dus kan ik ze ook ophalen, of weg gaan met hun, huishoudelijke taken is voor mij geen probleem :) crativiteit is zeker mijn ding! Als je nog vragen hebt vraag maar ge...
Elien, auxiliaire parentale - 3300 Tienen

Ik ben elien en ik ben 20jaar. Ik heb kinderverzorging gestuurd, maar ik ben helaas gestopt in mijn 6e middelbaar. Graag zou ik dit verder zetten. En mezelf hierin elke dag zien werken. Ik houd enorm van kinderen en door de vele stages die ik gelopen heb, heb ik ook veel ervaring op kunnen doen.

Hallo, Ik ben Demirana ik ben 18jaar en ben heel graag met kinderen, baby’s help hun graag met eten huistaken maken... ik woon in tienen Ik vind vertrouwbaar, eerlijkheid en sociaal heel belangrijk

Hallo, Mijn naam is Sharina. Ik heb 2 jaar gestudeerd voor een opleiding in het onderwijs. Helaas heb ik deze niet gehaald wegens omstadingheden. Ik ben een zeer gemotiveerde persoon, en sta open voor nieuwe ervaringen. Met kinderen bezig zijn is voor mij altijd een groot plezier geweest en doormiddel van Babysitten of oppassen, hoop ik dan ook mijn droom uit te laten komen. Vriendelijke groeten sharina.