Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des nounous sont disponibles à Wijnegem (2110) !

Antwerpen, les principales villes

Nounou Antwerpen
Nounou Brasschaat
Nounou Hoboken
Katherine, nounou Wijnegem

Hello, My name is Katy, I am living in Wijnegem since April is my second time here and this time I am planning to stay, I am from Panama, born in Argentina and I worked like an au pair in the USA for a year and 7 months, I started working with kids since I was 15 years old, so have been 8 years of really good times with all the kids I took care. I have excellent recommendations letters, and I will more than happy to work with your kids. I speak English, Spanish and a little bit of Dutch (basi...
Jana, nourrice domicile Wijnegem

Ik heb altijd al op mijn kleine nichtjes en neefjes gepast en ben meter van het kindje van mijn beste vriendin dus weet hoe ik moet omgaan met kinderen . Ik kan Pampers vervangen , koken , kuisen , in badje doen mee gaan wandelen iets mee gaan doen alles wat u maar wilt . Vind kinderen ook altijd leuk om mee om te gaan en kan op een rustige manier ze duidelijk maken wat mag en niet . Ik hoop dat ik op uw kinderen kan mogen passen!
Tess, garde enfant domicile - 2110 Wijnegem

Hallo ik ben Tess 21 jaar en dol op kindjes, sinds kleins af aan ben ik met kindjes bezig. Ik heb nu ongeveer een 8 jaar ervaring met babysitten en ik krijg er niet genoeg van. Ik heb sinds vorig jaar zelf een dochtertje van 9 maand nu. ik ben zeer creatief met kinderen. Wandelen zwemmen spelen knutsellen huiswerk Koken Als je dit wenst doe ik ook huishoudelijk werk. ik hoop dat ik u heb kunnen overtuigen en hoor graag iets van u. ik doe geen nachtwerk wegens mijn dochtertje.

Hallo, ik ben Amber! Ik ben een enthousiaste en leuke madame met tijd op overschot van maandag tot vrijdag. Ik heb orthopedagogie (opvoedster) gestudeers en in afwachting van tijdelijk werk in deze richting, kan ik als babysitter wat ervaring en centjes opdoen. Ik heb een broer van 15 en die dus 9 jaar jonger is dan mezelf, waar ik ook als jonger persoon voor heb moeten zorgen. Daarbij heb ik twee vaste gezinnen waar ik al eens oppas bij kindjes tussen de 5 en de 14jaar. Als er nog vragen zij...

Mijn naam is Meric. Ik ben gek op kinderen. Ik kom uit Nederland en ik werk al in Belgie bij een Rijschool. Ik kan dat prima combineren( mijn eigen rooster maken)