La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Topnanny.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Sven, cherche une nounou temps partiel - 2870 Puurs

le 07/01/23 : Ik ben een alleenstaande papa met 2 schatten van kinderen. Ik werk in een 12u systeem en zoek dus af en toe naar mensen die en/of s ochtends en s avonds en die mijn kindjes naar school kan brengen en halen

Katleen, cherche une garde temps partiel à Puurs 2870

le 01/07/19 : Beste, wij zijn op zoek naar een betrouwbaar iemand die op maandag en donderdag onze twee dochters van 6 en 8 jaar tussen 15:30 en 16:45 van school (Sjabi Puurs) kan ophalen, naar huis brengen (Liezele), eenvoudig koken en wat helpen met huiswerk enz. tot rond 19:00. Graag krijgen wij ook een referentie door. Vriendelijke groetjes Katleen en Kris Sanders

Lies, cherche une garde temps partiel à Puurs

le 10/06/18 : Wij zoeken een oppas voor 6 uur per week op dinsdag en donderdag die dochtertje kan ophalen van school om half 4 en op haar kan passen tot half 7 bij ons thuis. Wandelafstand tussen school en ons huis is 5 minuten. Graag ook eten klaarmaken voor dochter.

Kim, cherche une nounou temps partiel - 2870 Puurs

le 27/07/17 : Doordat we beiden in ploegen werken en soms dezelfde shift moeten werken zoeken we iemand die ofwel voor school of na school kan oppassen. Dus ook de jongste naar school brengen of gaan halen en ' s avonds eten maken. Voor school is dit van 7u tot 8.30u en na school van 15.45u tot 22.15u. Meestal 2 dagen per week voor school en 2 dagen na school. Uurroosters zijn reeds gekend. Iemand ook met een hart voor dieren.

Tatjana, cherche nounou - 2870 Puurs

le 14/02/17 : Ik ben momenteel nanny bij een gezin in puurs van 2 kindjes. Gezien mijn toekomstplannen kan ik dit werk niet meer blijven doen. Het zijn 2 geweldige kinderen, en het is een warm gezin! Enige huishoudelijke taken mogen geen probleem zijn.

Celine, cherche une garde temps partiel - 2870 Puurs

le 13/02/17 : Wij zijn vooral op zoek naar een naschoolse kinderopvang voor onze 2 kindjes. Ik zou liefst iemand hebben die tegen de middag al komt en kleine huishoudelijke klussen doet. Zowel boodschappen als opruimen enz. Dan de kindjes van school halen en eten maken.

Darragh, propose une garde temps partiel à Puurs

le 22/01/17 : Hallo, Wij zijn op zoek naar een kinderoppas te Puurs voor onze 2 kinderen op maandag en woensdag van 18h tot 20h tijdens de schoolperiode. Daniel is 1 jaar en Ilona 3 jaar. Daniel gaat naar de kinderopvang t ’kasteeltje, Molenstraat 7, 2870 Puurs. Ilona gaat naar de kleuterschool “de regenboog” en na de school naar “de sloeber”, Fortbaan 9, 2870 Puurs, het dichtbij de kinderopvang van Daniel. We kunnen overeenkomen dat u ken gaar ophalen om 18h en bijhoudt tot 20h. Wij kunnen he ook komen...

Nathalie, cherche une babysitter à Puurs

le 05/07/16 : Wij zoeken een babysitter van 17.30 tot ongeveer middernacht, voor zaterdag 09/07, wegens een etentje. We hebben 2 lieve kindjes: meisje v 6 en jongen v 8, 5.

Katleen, propose une garde temps partiel à Puurs

le 16/07/15 : Mogelijk hulp 's ochtends. Woensdagnamiddag, eventueel kindjes naar activiteiten of verjaardagsfeestjes brengen. 's Avonds kindjes ophalen van school, avondeten maken en opvang tot mama/papa thuiskomt van het werk.

Nena, cherche une garde temps partiel à Puurs

le 21/05/15 : Rond half 10 doet mijn dochter meestal een dutje, daarna speelt ze nog wat en rond 11h30 mag heer eten klaar gemaakt worden met de babycook en krijgt ze patatjes. Verder verschonen luier + met haar spelen?

Mechelen, les principales villes

Autres annonces

Autour de Puurs