Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Puurs (2870) !

Mechelen, les principales villes

Babysitter Mechelen
Babysitter Heist-op-den-Berg
Babysitter Lier
Julie, babysitter Puurs 2870

Hallo! Ik ben Julie, 20 jaar en ben afgestudeert als kinderverzorgster. Ik werk deeltijds in een woonzorgcentrum, maar heb een hart voor kinderen en wil hierin ook graag een centje bijverdienen. Ik heb veel stage ervaringen, in verschillende kinderdagverblijven. Doordat ik deeltijds werk in een WZC weet ik nooit op voorhand wanneer ik kan doordat ik zowel vroeges, lates en 2/4 weekends werk. Maar als je mij contacteert kan ik laten weten of ik al dan niet vrij ben. Hopelijk tot snel ! :)
Margot, garde enfant Puurs

Beste Ik ben Margot & ben 20 jaar oud. Ik heb een diploma EHBO & een diploma animator. Ik zit zelf al 14 jaar in de scouts, vanwaar 2 jaar leidster. Ik studeer vroedkunde te Gent maar heb heel wat vrije dagen/avonden in de week. Deze wil ik dan graag besteden om een centje bij te verdienen & het liefst met kinderen.
Marijke, garde enfant Puurs

Beste, Ik woon in Ruisbroek en ik ben 24 jaar oud. Ik heb reeds jarenlange ervaring met de oppas van kindjes, aangezien mijn moeder reeds 15 jaar onthaalmoeder is en ik hier zelf mijn jeugd tussen heb doorgebracht :) Ik ben gewend van met kinderen om te gaan, van elke leeftijd. Ik heb alsook net een EHBO opleiding afgerond en met succes beëindigd. Met vriendelijke groeten, Marijke
Oleg, babysitting - 2870 Puurs

Beste, Ik ben Oleg ik ben 16jaar. Ik sport veel ben kindervriendelijk, heb een attest van goed gedrag en zeden. Ben veel bezig met kinderen en jongeren. Volg de opleiding voeding-verzorging, ben zelf scheidsrechter. Kan koken en de kindjes altijd helpen met hun huiswerk. Hoop snel een seintje te krijgen ! Met vriendelijke groeten Oleg

Ik heet Thomas. Ik ben 15 jaar en ik wil graag iets bijverdienen. Ik speel volleybal op dinsdag en vrijdag avond en zaterdag heb ik vaak match in de namiddag. Ik ben ongeveer een meter 70 groot. Ik heb een beetje ervaring van 3 jaar tot meer. Ik speel graag gezelschapsspellen met je kind of kinderen.

Ik ben Els en ik ben 43 jaar. Ik ben heel graag met kinderen bezig en heb een zoon van 17 jaar. Ik heb ook vele jaren in de kinderkribbe gewerkt. Dit deed ik met hart en ziel. Het contact met de ouders verliep ook steeds zonder problemen. In mijn jeugdjaren heb ik ook heel vaak gaan babysitten. Ik had ook mijn vaste stekjes maar hielp ook altijd graag andere ouders uit de nood.

Hallo, mijn naam is Karen. Ik ben 19 jaar oud. Ik ben een creatief en zorgzaam persoon dat graag met kinderen werkt. Ik ben animator bij speelplein en kazou. Dit doe ik al 5 jaar. Ook heb ik ervaring als babysitter. Als babysitter liggen mijn talenten in het spelen met kinderen en inspelen om hun talenten en interesses. Ik kan zeker helpen bij het maken van het huiswerk. Ik ben namelijk student lager onderwijs.