Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Aartselaar (2630) !

Antwerpen, les principales villes

Babysitter Antwerpen
Babysitter Brasschaat
Babysitter Hoboken

Hallo, ik ben 21 jaar, ik studeer Biomedische wetenschappen in Antwerpen en ik woon in Aartselaar. Ik vind kinderen heel leuk, en oppassen heb ik al een aantal keer eerder gedaan. Ik neem altijd een voorleesboek mee, of een spelletje of iets anders leuks om te doen. Als het kind al op school zit kan ik het ook helpen met huiswerk of eventuele opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Ik heb zelf in Nederland het VWO behaald, hier in België is dat algemeen secundair onderwijs, dus ik w...
Alicia, babysitting Aartselaar

Hallo ik ben Alicia en ik hou van kinderen

Beste ouders, mijn naam is Helena en ik zou met alle plezier op jullie (b)engeltjes babysitten! Ik ben 22 jaar en zit momenteel in mijn vierde jaar Geneeskunde. In de laatste jaren heb ik op regelmatige basis zitten babysitten en heb ik zo ervaring opgebouwd met kindjes van enkele weken oud tot 7 jaar oud.

Beste ouders , door mijn interesse om met kindjes te gaan werken volg ik de studie richting kinder-en bejaarden zorg . Hierbij moet ik stage doen in een kinderdagverblijf en heb ik dus ervaring in de omgang met kinderen. Graag zou ik een centje willen bijverdienen, waardoor ik opzoek ben naar fijne gezinnen die er even tussen uitwillen en mij hun kindje(s) toevertrouwd.