Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Hove (2540) !

Antwerpen, les principales villes

Babysitter Antwerpen
Babysitter Brasschaat
Babysitter Hoboken
Arne, babysitting - 2540 Hove

Hallo, Ik ben Arne en ik zou graag de babysit van je kind(eren) worden! Ik zit al jaren in de jeugdbeweging en ik ben nu animator. Ik vind het geweldig om met kinderen bezig te zijn! Ik ben ook de oudste thuis in een gezin van vier kinderen dus ik heb al veel thuis moeten oppassen. Ik ben een zeer sociaal, open en verantwoordelijk persoon en ik ben absoluut niet bang van huisdieren! Ik heb zelf twee honden. Hopelijk tot snel! Groetjes, Arne

Hallo ik ben Chloë ik ben een student van 16 jaar met veel vrije tijd en ik zou graag wat van dat tijd doorbrengen door op kindjes te passen. Ik zorgde vaak voor me neefjes en nichtjes dus ik kan wel goed met kinderen overweg. Ik doe graag activiteiten met de kinderen zoals spelletjes spelen, wandelen en verhaaltjes etc.. Ik kan ook lekkere dingen voorbereiden. Ik zorg ervoor dat ze de leukste dag ooit hebben! Graag hoor ik meer van jullie!

Hallo, Ik ben lauren en ben 17 jaar. Ik ga naar school in sint-jozefinstutuut in kontich. Mijn mama is zelf lang onthaalmoeder geweest dus ik heb genoeg ervaring met kindjes. Ik zoek het liefst iets met kindjes omdat ik er van hou om mijn tijd met hun te besteden.