Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des nounous sont disponibles à Deinze (9800) !

Gent, les principales villes

Nounou Gent
Nounou Evergem
Daphne, garde enfant Dentergem 8720

ik ben daphne , 20 jaar , heb een opleiding gevolgd in de personenzorg . Behaalde in juni 2014 mijn diploma 7e specialisatiejaar kinderzorg . Ik heb verschillende stages gedaan bij kindercrèches , buitenschoolse kinderopvangcentra en in een lagere school . Sedert juli 2014 werk ik in een naschoolse kinderopvang. Ik pas regelmatig op kindjes/baby's in mijn regio , in het weekend , maar ook tijdens de week , indien mogelijk . Ik werk enorm graag met en voor kindjes .
Amber, nounou - 9810 Nazareth

Beste ouders, Ik ben Amber. Ik ben 16 jaar en ben op zoek naar kindjes waarop ik kan babysitten. Ik volg op school verzorging. Ik heb niet zoveel ervaring maar pas aventoe op mijn neefjes. Ik ben vrij in het weekend, tijdens vakanties en op woensdagmiddag.
Anaïs, jeune fille au pair - 9850 Nevele

Hallo! Ik ben Anaïs, aangename kennismaking. Ben op zoek naar een leuk gezin die wat extra hulp kunnen gebruiken, ik ben beschikbaar van maandag tot vrijdag van 7u tot 18u. Voorkeur voor hele kleintjes, heb hier het meest ervaring mee. Fulltime oppassen op jullie kleintjes is wat ik zoek ! Neem gerust contact op.
Carmella, nourrice domicile - 9810 Nazareth

Attentive, caring and responsable young lady.

ik ben een jonge vrouw die graag met kinderen omgaat

test test test test test test test test