Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de parents cherchant une garde d'enfant à Deinze (9800)

Gent, les principales villes

Parents Gent
Parents Evergem
Lien, propose baby-sitting Deinze 9800

le 17/09/20 : 2 kindjes. Iebe, meisje van 6j. Ruun, jongen van 3j. Begeleiden bij avondritueel (tanden poetsen, boekje lezen en bed).

le 18/08/20 : Wij zoeken een gastouder waar we de kindjes in nood ‘s avonds en ‘s nachts terecht kunnen als onze derde pruts eraan komt
Lieselot, cherche garde temps partiel Deinze

le 03/08/20 : We zijn op zoek naar naschoolse opvang voor onze dochter 3 jaar. Maandag om 15u tot 18u en dinsdag van 15u50 tot 18u. Onze tweede dochter gaat nog naar de creche maar wordt bij voorkeur ook opgehaald. Kindjes eten geven, bad en pyjama.
Wendy, cherche nounou Deinze

le 13/05/20 : Ik werk in ploegen, de dagen dat ik mijn zoon niet naar school kan brengen omwille van mijn vroegdienst, zou ik graag beroep willen doen op een oppas om hem naar school te brengen.

le 11/03/20 : ik zoek iemand om ons dochtertje na school af te halen, een vieruurtje te geven, avondmaal te koken en een badje te geven. Ook opvang op zaterdagmorgen tot 's middags

le 20/01/20 : Opvang na de creche, deelname aan het avondritueel.

le 06/01/20 : Ik zoek een oppas voor Florence, iemand die bij haar is als ik ben gaan werken

le 27/12/19 : Wij zijn jonge ouders die beiden full time werken en op zoek zijn naar een oppas die onze 2 kindjes na het school/crèche kunnen opvangen bij ons thuis om ze reeds een badje/eten te geven en eventueel wat te koken.

le 27/12/19 : En tant que jeune parents travaillant à pleine temps nous cherchons une nounou qui peut nous aider à aller chercher nos 2 enfants de l'école/crèche pour les emmener à la maison, donner un bain, donner à manger ou cuisiner.
Kenny, cherche nounou temps partiel Deinze

le 16/12/19 : Wij zoeken iemand die onze kindjes kan afhalen van de school/opvang (ma, di, woe, vr) en kan oppassen tot wij thuis komen (omstreeks 19u). Er kan ook wat licht huishoudelijk werk zijn zoals bv. koken of strijken.

le 26/09/19 : Ik ben op zoek naar een oppas om op mijn 2 kinderen te passen op woensdagnamiddag(om de 2 weken), na school op donderdag en in de schoolvakantie’s

le 12/09/19 : oppas moet vriendelijk zijn nederlands talig zijn oppas nodig als de onthaalmoeder in verlof is

le 28/07/19 : Wij zoeken een oppas die in augustus 12 dagen op ons zoontje kan letten thuis + in de schoolvakanties... In Januari gaat hij naar school in Latem en dan zouden we voor 3 dagen in de week iemand nodig hebben die hem van school zou willen afhalen en meebrengen naar huis. School gedaan om 15u30 en zou tot ongeveer 18u zijn. (Deinze) Maar dat laatste is dus vanaf Januari. Nu nog op zoek naar iemand voor tijdens de vakanties...
David, cherche nounou Deinze

le 09/07/19 : Bonjour, Ma compagne et moi exerçons tous deux une profession très chronophage qui ne nous permet pas de pouvoir nous occuper de nos enfants comme nous le souhaiterions, et ce, malgré nos efforts. Afin qu'ils ne manquent jamais d'attention ni d'affection, nous recherchons donc une nounou pour s'occuper de les habiller, leur donner les repas et jouer avec eux le matin avant l'école puis à la sortie le temps que nous arrivions. N'hésitez pas à nous contacter pour par téléphone ou courriel si...

le 23/05/19 : Jeune parent d’un petit garçon de 16 mois il parlera français avec maman et néerlandais avec papa. Nous cherchons une nounou pour mes journée de travail et aussi pour que notre petit garçon s’habitue à l'environnement avec d’autre enfants.

le 02/05/19 : De bedoeling is de kinderen af te halen van school en hen op te vangen (huiswerk, spelen, eten, bad, ...) tot wij thuis zijn (18u30 a 19u). Er kunnen ook licht huishoudelijke taken bij komen (in dit geval strijken).

le 16/01/19 : Onze dochtertje (20maand) ik telkens op dinsdag- en donderdag namiddag thuis van de crèche. Vanaf november zal ze naar school gaan en zoeken we vooral na-schoolse opvang. (di - do - eventueel vrijdag). Wij komen rond 18.30 à 18.45u thuis. Eind april verwachten we een zoontje! Een eigen auto is noodzakelijk om ze af te halen, al is de crèche/school slechts op enkele straten van onze woning.
Sara, cherche nounou Deinze

le 09/01/19 : Mijn man en ik zijn beide zelfstandig. Ik heb mijn winkel vlak naast ons huis maar op zaterdag en tijdens de vakanties hebben we hulp nodig voor de kindjes. De Jongens zijn 6, 4 en 3 jaar. Opvang na school is handig maar geen must.

le 07/01/19 : Ons zoontje van 17 maanden heeft een oppas nodig vanavond.

le 09/12/18 : ‘S morgens helpen met de twee oudste klaar te maken en op hen alledrie te passen zodanig ik mezelf kan klaar maken. Ook de twee oudste naar school voeren

le 09/12/18 : ‘S morgens als ik mezelf moet klaar maken, nog eventjes op de meisjes passen en om 8uur hen naar school voeren
Sofie, cherche nounou temps partiel Deinze 9800

le 14/11/18 : Wij werken beneden in de zaak. Ik zoek iemand die vast elke avond van ong 17-19 uur met Camille komt spelen, met haar eet, haar in bad en bedje steekt. Ook in het weekend en schoolvakanties ‘s middags nodig. Soms gaat ze ook bij oma of tantie. Dus alles valt te regelen als je eens niet kan. Camille is een lieve sloeber, die graag kordate ondernemende mensen om zich heen heeft. Hopelijk zien we elkaar binnenkort?

le 23/08/18 : Hallo, We zoeken een oppas voor onze dochter Mira (bijna 11 jaar) en zoon Kasper (bijna 13 jaar) in Deinze. Kan iemand ons helpen? Bedankt, Nathalie & Bram

le 27/04/18 : Nul geen wensen

le 03/04/18 : De school is in Sint-Martens-Latem, op ongeveer 5 min rijden van bij ons thuis. De bedoeling zou zijn om hem bij ons thuis een boterhammetje te geven en hem eventueel al in bad te laten gaan en zijn pyjama aan te doen.
Peggy, cherche nounou Deinze

le 31/03/18 : gezien het kinderdagverblijf sluit om 18u (en wij voornl in Brussel werken) zoeken wij iemand die een paar keer per week kan helpen bij het tijdig ophalen van onze dochter. Dit zal vooral nodig zijn op dagen zoals maandag, dinsdag of donderdag. Graag hebben wij enige flexibiliteit maar indien liever met vaste dagen wordt gewerkt kan hierover gesproken worden. De crèche bevindt zich in Kruishoutem en wij wonen in Petegem aan de Leie (8km afstand) dus liefst iemand die dichtbij woont.

le 20/01/18 : Hallo, ik zoek een oppas oorlog lijn 3 kindjes

le 28/11/17 : Ik zoek een oppas die om de 14 dagen 3 kinderen kan begeleiden

le 29/10/17 : ik wens een kinderopvang waar ik mijn kind veilig kan achterlaten. Een onthaalmoeder zou eventueel ook een optie zijn.

le 19/10/17 : Wij zoeken een oppas die de kinderen van school kan ophalen en naar huis brengt. Helpen met huiswerk en avondeten geven kan tot de gevraagde diensten behoren. Dit niet op vaste dagen maar naar nood van mijn man en mezelf.