Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de parents cherchant une garde d'enfant à Deinze (9800)

Gent, les principales villes

Parents Gent
Parents Evergem

le 28/07/19 : Wij zoeken een oppas die in augustus 12 dagen op ons zoontje kan letten thuis + in de schoolvakanties... In Januari gaat hij naar school in Latem en dan zouden we voor 3 dagen in de week iemand nodig hebben die hem van school zou willen afhalen en meebrengen naar huis. School gedaan om 15u30 en zou tot ongeveer 18u zijn. (Deinze) Maar dat laatste is dus vanaf Januari. Nu nog op zoek naar iemand voor tijdens de vakanties...
David, cherche nounou Deinze

le 09/07/19 : Bonjour, Ma compagne et moi exerçons tous deux une profession très chronophage qui ne nous permet pas de pouvoir nous occuper de nos enfants comme nous le souhaiterions, et ce, malgré nos efforts. Afin qu'ils ne manquent jamais d'attention ni d'affection, nous recherchons donc une nounou pour s'occuper de les habiller, leur donner les repas et jouer avec eux le matin avant l'école puis à la sortie le temps que nous arrivions. N'hésitez pas à nous contacter pour par téléphone ou courriel si...

le 23/05/19 : Jeune parent d’un petit garçon de 16 mois il parlera français avec maman et néerlandais avec papa. Nous cherchons une nounou pour mes journée de travail et aussi pour que notre petit garçon s’habitue à l'environnement avec d’autre enfants.

le 02/05/19 : De bedoeling is de kinderen af te halen van school en hen op te vangen (huiswerk, spelen, eten, bad, ...) tot wij thuis zijn (18u30 a 19u). Er kunnen ook licht huishoudelijke taken bij komen (in dit geval strijken).

le 16/01/19 : Onze dochtertje (20maand) ik telkens op dinsdag- en donderdag namiddag thuis van de crèche. Vanaf november zal ze naar school gaan en zoeken we vooral na-schoolse opvang. (di - do - eventueel vrijdag). Wij komen rond 18.30 à 18.45u thuis. Eind april verwachten we een zoontje! Een eigen auto is noodzakelijk om ze af te halen, al is de crèche/school slechts op enkele straten van onze woning.
Sara, cherche nounou Deinze

le 09/01/19 : Mijn man en ik zijn beide zelfstandig. Ik heb mijn winkel vlak naast ons huis maar op zaterdag en tijdens de vakanties hebben we hulp nodig voor de kindjes. De Jongens zijn 6, 4 en 3 jaar. Opvang na school is handig maar geen must.

le 07/01/19 : Ons zoontje van 17 maanden heeft een oppas nodig vanavond.

le 09/12/18 : ‘S morgens helpen met de twee oudste klaar te maken en op hen alledrie te passen zodanig ik mezelf kan klaar maken. Ook de twee oudste naar school voeren

le 09/12/18 : ‘S morgens als ik mezelf moet klaar maken, nog eventjes op de meisjes passen en om 8uur hen naar school voeren
Sofie, cherche nounou temps partiel Deinze 9800

le 14/11/18 : Wij werken beneden in de zaak. Ik zoek iemand die vast elke avond van ong 17-19 uur met Camille komt spelen, met haar eet, haar in bad en bedje steekt. Ook in het weekend en schoolvakanties ‘s middags nodig. Soms gaat ze ook bij oma of tantie. Dus alles valt te regelen als je eens niet kan. Camille is een lieve sloeber, die graag kordate ondernemende mensen om zich heen heeft. Hopelijk zien we elkaar binnenkort?

le 23/08/18 : Hallo, We zoeken een oppas voor onze dochter Mira (bijna 11 jaar) en zoon Kasper (bijna 13 jaar) in Deinze. Kan iemand ons helpen? Bedankt, Nathalie & Bram

le 27/04/18 : Nul geen wensen

le 03/04/18 : De school is in Sint-Martens-Latem, op ongeveer 5 min rijden van bij ons thuis. De bedoeling zou zijn om hem bij ons thuis een boterhammetje te geven en hem eventueel al in bad te laten gaan en zijn pyjama aan te doen.
Peggy, cherche nounou Deinze

le 31/03/18 : gezien het kinderdagverblijf sluit om 18u (en wij voornl in Brussel werken) zoeken wij iemand die een paar keer per week kan helpen bij het tijdig ophalen van onze dochter. Dit zal vooral nodig zijn op dagen zoals maandag, dinsdag of donderdag. Graag hebben wij enige flexibiliteit maar indien liever met vaste dagen wordt gewerkt kan hierover gesproken worden. De crèche bevindt zich in Kruishoutem en wij wonen in Petegem aan de Leie (8km afstand) dus liefst iemand die dichtbij woont.

le 20/01/18 : Hallo, ik zoek een oppas oorlog lijn 3 kindjes

le 28/11/17 : Ik zoek een oppas die om de 14 dagen 3 kinderen kan begeleiden

le 29/10/17 : ik wens een kinderopvang waar ik mijn kind veilig kan achterlaten. Een onthaalmoeder zou eventueel ook een optie zijn.

le 19/10/17 : Wij zoeken een oppas die de kinderen van school kan ophalen en naar huis brengt. Helpen met huiswerk en avondeten geven kan tot de gevraagde diensten behoren. Dit niet op vaste dagen maar naar nood van mijn man en mezelf.

le 26/09/17 : We hebben twee zoontjes van 5 en 7 jaar. Het is voor ons en hen de eerste keer dat iemand onbekend zou komen babysitten. De kindjes zouden tegen 20u naar bed moeten gebracht worden. Indien interesse stuur gerust smsje of bel even. Alvast dank, An

le 07/09/17 : Ik woon in Astene, mijn man en ik hebben onregelmatige werktijden en zoeken hulp aan huis. Het gaat om 4 hele lieve kinderen. Wat licht huishoudelijke taken zouden ook zeer fijn zijn. Contacteer me gerust om extra informatie te verkrijgen!

le 14/08/17 : Hallo, wij zoeken een oppas die elke maandag kan komen om 18u30 tot 21u van september tot november

le 20/06/17 : Wij zoeken een lieve oppas voor onze 3 kinderen van 9, 7 en 2 jaar oud op dinsdag en vrijdagnamiddag (eventueel ook woensdagnamiddag), dit vanaf 5 september. De eerste 2-3 maanden graag jongste zoontje afhalen van school om thuis een dutje te laten doen, ondertussen eventueel lichte strijk, nadien de grotere kids afhalen van school om 16 u en eventueel kleine boodschappen doen, kinderen bijstaan bij het huiswerk en het avondmaal. In principe stop rond 18u30-19u. Tijdens de schoolvakanties g...

le 13/02/17 : Die mijn kind kan opvangen tijdens werkuren

le 07/02/17 : Ik zoek een oppas aan huis die af en toe op onze zoontjes kan passen als wij, de ouders, naar een etentje moeten of dergelijke. Meestal is dit s'avonds, in het weekend.

le 30/01/17 : We hebben een dochter van 8, een dochter van 7 en een tweeling van 3, 5 jaar (jongens). Op woensdag zouden we graag iemand vinden die ze voor 12u kan gaan halen op school (Erasmus) en op ze kan letten tot cd avonds. Occasioneel zouden we een oppas nodig hebben die onze kinderen na school kan ophalen en huiswerk mee kan helpen maken. Idealiter heeft de oppas ervaring met huisdieren (kat en hond).

le 18/01/17 : Hallo iedereen, Ik ben Elianore , een actieve kleuter van bijna 5 jaar. Mijn mama en papa zijn op zoek naar een dynamische oppas. Worden wij binnenkort vrienden? Laat het ons horen. Groetjes, Elianore

le 18/01/17 : Dag iedereen , Mijn naam is Elianore. Ik ben een actieve kleuter van bijna 5 jaar. Mijn mama en papa zijn op zoek naar een naschoolse kleuter oppas . Ben jij geïnteresseerd ? Laat het ons horen. Groetjes Elianore

le 26/12/16 : Ik zoek iemand die op ons dochtertje kan letten op maandagvoormiddagen. Ons dochtertje is net 1 jaar geworden. We wonen in Deinze. Ik zoek een warm en zorgend persoon die zich goed kan afstemmen op de behoeften en signalen van het kind.

le 26/12/16 : We hebben behoefte aan een kinderoppas die Elianore van school kan halen en dan nog op haar past gedurende twee uur. Zowiezo moet er een klik in tussen ons en de oppas.

le 21/11/16 : sporadisch avondopvang , wout gaat om 19u slapen dus eerst verhaaltje lezen, in bed stoppen en dan wachten tot thuiskomst ouders..