Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de parents cherchant une garde d'enfant à Antwerpen (2000)

Antwerpen, les principales villes

Parents Brasschaat
Parents Hoboken

le 24/10/20 : Wij zoeken een enthousiaste oppas die ervaring heeft met kleine kindjes. Om ze op te halen aan school en crèche en ze naar huis te brengen. Eten geven, badje, spelen, ... tot wij zelf thuis komen uiterlijk 19u.

le 18/10/20 : Beste, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen in het halen en brengen van ons kindje van en naar de crèche, alsook hulp bij huishoudelijke taken. We wonen op een appartement aan park spoor noord. We zijn op zoek naar iemand voor lange termijn. We denken dat 20 uur om te starten voldoende zal zijn, maar dit kan zeker uitgebreid worden op termijn. We zouden u liefst inschrijven, maar alles is bespreekbaar. Vriendelijke groeten, Benjamin

le 13/10/20 : Hi, We re looking for somebody who could take care of our 2 daughters (1.5 and 4.5 years old) and bring them to school every morning.
Lucía, cherche garde temps partiel Antwerpen

le 30/09/20 : Looking for sweet, responsible and caring babysitter to take care of our two lovely kids

le 27/09/20 : Wij zijn op zoek naar iemand die onze meisjes elke dag van school kan halen. Iemand die hen wil begeleiden bij het maken van hun huiswerk, hen naar hun hobbies kan brengen (met de fiets) en alvast iets kan koken en met hen samen eten. 3 dagen in de week tot ongeveer 19u, op vrijdag of en toe.

le 25/09/20 : Wij hebben een dochetr van 16 maanden. Tot nu is papa altijd thuis geweest maar die gaat nu ook werken. Mama werkt 2 tot 3 dagen in de week. Belangrijk om flexibele weken te hebben en dat we onze dagen kunnen opgeven.

le 24/09/20 : Ergens waar mijn kind veilig is

le 06/09/20 : Wij zoeken een oppas om ‘s ochtends de kindjes wakker te maken, naar school / kinderdagverblijf te brengen en om het huis op orde te houden. School en kinderdagverblijf zijn op 2’ en 5’ wandelafstand.

le 03/09/20 : Hi, We are a French family and we have just arrived from the UK in Antwerp. We are looking for a nanny to collect our 3 daughters at school and to look after them until we arrived from work. (6:30pm) We need somebody speaking English or French and Netherlands. Also we have got a small cat : Fidji. We can extend the contract with weekly cleaning and ironing. Don’t hesitate to contact us. Nicolas&Lucie

le 01/09/20 : - Afhalen aan school op maandag, mogelijks dinsdag & donderdag met eigen wagen. Nodige flexibiliteit voor eventuele opvang op vrijdag. - De nodige uren per dag zijn wisselend afhankelijk van mijn werkschema. - Meehelpen met huistaken. - Op maandag mogelijks ook avondeten (dit zal reeds vooraf gemaakt zijn door mezelf).
Laurence, cherche nounou - 2600 Antwerpen

le 26/08/20 : Hey! Wij zijn op zoek naar naschoolse opvang voor onze 2 kindjes (6j en 3j). Dit van ma-vrij van 15.30 tot 18.00. Ophalen van school, eten geven, samen spelen, brengen naar de naschoolse activiteit. Indien u interesse hebt, hoor ik het graag!

le 24/08/20 : Ik heb verschillende shifts van werk en zoek voor de wisseling een oppas

le 17/08/20 : Ophalen van 7-jarige zoon, begeleiding van huiswerk, bereiden van maaltijd voor gezin van 6 personen

le 12/08/20 : Ik zou graag naar het huwelijksfeest gaan.

le 11/08/20 : We zijn een jong gezin, die op zoek zijn naar een lieve oppas die onze twee dochtertjes na school kan oppikken en enkele uren op hen kan passen bij ons thuis. Uren: ongeveer 15.30 - 18u, op een drietal vaste dagen in de week (niet op woensdagnamiddag), maar dit is bespreekbaar. Ons huis en de school bevinden zich in Antwerpen (2000). Voel je je aangesproken? Geef ons gerust een seintje!

le 10/08/20 : Een vrouwelijke babysit liefst die heel goed met kindjes kan werken. Mag ofwel bij mijn huis ofwel eigen huis afhankelijk of ze ni ver woont

le 01/08/20 : Hoi allemaal! Wij zoeken een ervaren en enthousiaste nanny/oppas voor onze 2 kinderen. We zijn een jong gezinnetje en zullen het aankomende jaar nog een peuter in de creche hebben terwijl ons oudste zoontje in de kleuterschool start. Mijn man en ik werken voltijds en we hopen via deze weg hulp te vinden om de tijd na school vlot te laten verlopen. Wat spelen, het avondeten voorbereiden en een bad geven horen daar dan bij. We overleggen samen hoe het vervoer geregeld kan worden, de kleuterscho...

le 31/07/20 : Iemand die al ervaring heeft met kinderen

le 31/07/20 : Het liefst die ervaring heeft met kinderen

le 11/07/20 : Wij zijn op zoek naar een vaste babysit voor ons dochtertje van 1 jaar. Wij zoeken iemand vanaf september/oktober die elke week 4-5 dagen per week kan babysitten telkens vanaf 14 tot 18u.

le 10/07/20 : Wij zijn op zoek naar een lieve, betrouwbare persoon voor de naschoolse opvang van ons dochtertje die 1 september start in de tweede kleuterklas. Alvast zeker op woensdag. Hartelijk dank voor uw antwoord, Met vriendelijke groeten, Isabelle

le 09/07/20 : Ik zoek een nanny aan huis van Marokkaanse, Arabische of Turkse Origine. Flexibiliteit is zeer belangrijk, aangezien onze werkuren niet vaststaan (arts met zelfstandige zakenman als partner).
Nathalie, cherche garde temps partiel Antwerpen

le 07/07/20 : Wij zoeken een lieve oppas voor naschoolse opvang voor ons zoontje (bijna 2, 5 j) en dochtertje (bijna 1j), en dit op maandag-, woensdag- en donderdagnamiddag (telkens van ca. 15u tot ca. 18u). Wat verwachten we van jou? - een lekkere maaltijd bereiden (en eventueel boodschappen doen) - mogelijks ook wat licht huishoudelijk werk (zoals was opplooien, vaatwas uitladen, ...); - ophalen van ons zoontje aan school (occasioneel ons dochtertje ophalen van de crèche) (zowel school als crèche...

le 30/06/20 : Wisselend werkschema dus elke week andere dagen en tijden

le 26/06/20 : - Afhalen aan school op maandag, dinsdag & donderdag met eigen wagen. Nodige flexibiliteit voor eventuele opvang op vrijdag. - De nodige uren per dag zijn wisselend afhankelijk van mijn werkschema. - Meehelpen met huistaken. - Op maandag mogelijks ook avondeten (dit zal reeds vooraf gemaakt zijn door mezelf).

le 22/06/20 : Hey, ik ben opzoek naar nood opvang voor mij dochter van 6 jaar indien ik geen andere opvang vindt voor haar dit ofwel tijdens school dagen of anders tijdens de vakantie s Liefs iemand die betrouwbaar is , creatief is en ook kordaat kan zijn als het nodig is Liefst iemand van leeftijd tussen 28 en 34 jaar Liefst iemand die niet rookt

le 21/06/20 : Daar mijn man veel in het buitenland werkt sta ik er alleen voor en werk zelf full time. Ik zoek iemand die 2 x per week s avonds kan komen helpen met badje en huishouden.

le 27/05/20 : Wij hebben een zaak beneden in ons huis. Werken ook in de weekends lange dagen. Zouden daarom iemand willen die op zaterdag en zondag komt om op onze baby tweeling te letten en alles wat daarbij komt kijken. Van 11u tot 20u30 bv. Ook zouden we graag hebben als de kindjes overdag een dutje doen dat er dan wat gekuist kan worden.
Patricia, propose garde temps partiel Antwerpen 2180

le 07/05/20 : Wij zijn op zoek naar een nanny die onze kinderen naschools thuis kan opvangen (ophalen, spelen, eten geven, in bad), en ook licht huishoudelijke taken kan op zich nemen (strijken, wassen, koken voor gezin...). Dit 3 a 4 dagen per week, in een vaste planning.

le 12/04/20 : Hallo, wij zijn op zoek naar een oppas voor onze vier kinderen waarvan de leeftijd: 3, 6, 7 en 9 jaar oud. De oudste is een jongen William en sociaal en open. De drie jongsten zijn meisjes, Olivia, Pauline en Laetitia en heel spontaan. Wij zoeken iemand die op maandag, dinsdag en donderdag de kinderen van school kan halen (achter ons huis dus te voet), huiswerk doet en eten klaarmaakt. Eventueel ook tijdens de vakantiedagen af en toe. Als mogelijk ook s’morgens vroeg een half uurtje om te he...