Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de parents cherchant une garde d'enfant à Antwerpen (2000)

Antwerpen, les principales villes

Parents Brasschaat
Parents Hoboken

le 07/12/18 : Tarief is zeven euro per uur Afspraak bij ons thuis
Line, cherche nourrice Antwerpen 2660

le 06/12/18 : Ons eerste kindje wordt verwacht begin augustus 2019. We zijn dus nog maar heel kort in de zwangerschap maar willen zeker een leuke opvang vinden waarmee het ook echt klikt. Concreet zoeken we opvang voor 4 dagen in de week vanaf oktober 2019. De opvang zou zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van ongeveer 8:30 tot 18:00. We zoeken liefst iets in de buurt van ons huis in de Beukenstraat in Borgerhout, en in een huiselijke warme sfeer.
Céline, propose garde temps partiel Antwerpen

le 05/12/18 : Ik zoek een oppas die op onregelmatige dagen (worden op voorhand afgesproken) mijn dochtertje kan ophalen van de crèche (aan het einde van de straat) en haar naar huis kan brengen, waarna hij/zij even blijft tot ik thuis kom (meestal maar een uurtje). Af en toe zal gevraagd worden om ook ‘s avonds op te passen, als ik een activiteit heb. Dit wordt ook op voorhand afgesproken.

le 27/11/18 : We zoeken iemand die ons kan helpen om ons dochtertje van 3 van school te halen en er te voet (5 min) mee naar huis kan gaan om ze al eten te geven en haar bezig te houden (spelen, boekje lezen) tot we thuis zijn. We zijn ook op zoek naar iemand die ons wat kan ondersteunen in het huishouden : af en toe eten maken, af en toe een kleine boodschap voor ons doen (bv. naar de apotheek, of naar de winkel om pampers te halen als ze plots op blijken te zijn) en om de woonkamer een klein beetje op te...

le 23/11/18 : Hallo, wij zijn op zoek naar een enthousiast iemand die onze twee dochters 3 dagen per week (ma, di en do) van school kan halen om 15u30 en bij hen kan blijven tot 18u30. Tijdens die tijdsspanne zouden we graag hebben dat het huiswerk gedaan is en dat je bereid bent tot licht huishoudelijk werk (eten klaarmaken, keuken aan de kant, occasioneel strijken, .... ) Zie je dit zitten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

le 11/11/18 : Hallo, Ik ben dringend opzoek naar een oppas voor mijn 6-jarige zus. De bedoeling is dat je haar ophaalt van school en tot max 20u met haar blijft. Indien interesse, aarzel niet!

le 13/10/18 : Ik ben op zoek naar iemand die in de ochtend kan opassen, en de kids naar school te brengen dit is niet elke week. 1a2 maal in de maand.

le 11/10/18 : Beste, Ik heb steeds met een au pair gewerkt, maar spijtig genoeg is het visum voor mijn toekomstige au pair geweigerd. Ik ben dus dringend op zoek naar iemand die mijn dochter (5j) kan ophalen van school (Breughelstraat) en brengen naar huis (Hagedoornlaan, Wilrijk) en ermee speelt. Kost en inwoon is mogelijk, doch niet noodzakelijk. Als ik al voor enkele dagen in de week uit de nood kan worden geholpen voor de naschoolse periode tot ca 18u30 - 19u ben ik ook al blij. :-)

le 02/10/18 : Vrijdag namiddag oppikken van school om 15u20 Thuis eten maken, samen spelen, eten
Alexandra, propose garde temps partiel - 2000 Antwerpen

le 25/09/18 : Beste, we hebben een dochter van 2, 5j die naar olve familia gaat in wilrijk. Zelf wonen we ongeveer 2, 5km van het schooltje. Ik zoek iemand om haar op te halen, met haar te spelen, te koken en haar klaar te maken voor bedtijd. Als je geïnteresseerd bent, laat me zeker iets weten, dan kunnen we misschien eens afspreken. Groetjes, Alexandra en Mathias

le 22/09/18 : Beste Babysitters Ik ben met smart op zoek naar een gekwalificeerde babysit voor mijn baby Liefst ervaring met baby, s Een babysit met een automatische passie voor kinderen We zullen het een en ander nader bespreken schroom niet om mij te contacten Met vriendelijke groet Danie

le 17/09/18 : Beste Ik zoek een oppas voor mijn zoon van thans 13 maanden mogelijk vanaf januari 2018, voor zeker maandag en dinsdag tijdens de werkuren en mogelijks ook in het weekend als nodig. Zowel inwonende ( au pair) of niet inwonende verzorgers komen in aanmerking.
Petra, cherche gardienne enfant Antwerpen 2660

le 09/09/18 : Voor mijn dochter van 1 jaar zoek ik een gastouder. Mijn meisje is een vrolijk kind en heel erg aanwezig. Voor 4 dagen zoek ik een gastouder die op haar kan passen.

le 07/09/18 : Opvang voor kindje van 2, 5 jaar voor maandag, dinsdag en donderdag. Op school ophalen om 15u20 tot 17u
Mieke, cherche nourrice - 2170 Antwerpen

le 05/09/18 : We zoeken opvang voor onze twee kindjes, op maandag en dinsdag en indien mogelijk ook op woensdag. Er is ongeveer opvang nodig van kwart voor 8 tot 4 uur, half 5 (afhankelijk van de afstand tot het werk). Lily is 20 maanden en tot hiertoe opgevangen door mama en grootouders. Zij is geen opvang gewoon, is heel gevoelig en heeft ondertussen al wel haar "gewoontekes". We zoeken een opvangmogelijkheid waar flexibel met die gewoontes kan omgegaan worden. Meedraaien in een (grote) crèche zorgt vo...

le 25/08/18 : Voor onze dochter van 8 maanden zijn wij op zoek naar een vaste oppas voor 1 dag in de week (woensdag of vrijdag). Het zou fijn zijn moest deze ook een aantal kleine huishoudelijke taken kunnen doen maar is niet noodzakelijk. Je kan mij altijd bereiken op mijnG- mail: Misyhaba

le 24/08/18 : Voor onze twee kindjes (2 en 6 j) zoeken we oppas voor enkele namiddagen in de week van 16u tot 18u. Voorziene periode is de eerste twee weken van september, maar deze kan uitgebreid worden. Taken zijn: zoontje van de crèche halen rond 16u (op 5 min. stappen) en de twee kinderen oppassen in ons huis zodat ik naar de winkel kan gaan en andere huishoudelijke taken kan doen.
Sofie, cherche garde temps partiel Antwerpen

le 13/08/18 : Ik ben Arthur, 3, 5 jaar en op zoek naar een lieve oppas die over mij waakt tot mijn mama & papa na een lange werkdag thuis komen om mij te knuffelen! Ik eet reeds warm op school tijdens de lunchpauze, maar als ik thuis kom, dan kan een boterhammetje of stuk fruit en uiteraard hierna een koekje mij zo smaken. 😌 Ben jij de persoon die houdt van een energievolle, maar immer positief en goedlachse kleuter? Dan mag jij mijn oppas zijn! 👑💗
Sonja, propose garde temps partiel - 2660 Antwerpen

le 06/08/18 : Wij zoeken een nanny voor onze 2 kids ophalen, eten, badje en bedje, in merksem. Beste, wij zoeken een nanny voor onze 2 kids. Wij hebben één zoontje, nu 3weken oud en een dochter van 5j. Het betreft vooral: ophalen van school en onthaalmoeder, bij ons thuis wat koken, badje en bedje en evt wat strijken (dit laatste is geen must). Het gaat over een 4-tal tot 6-tal namiddagen/avonden per maand (helaas met wisselend weekschema, aangezien mijn man in shiften werkt). De noodzakelijke opvang ...
Nancy, cherche garde enfant - 2660 Antwerpen

le 06/08/18 : Hij is 2 maar zeg alleen mama en papa en draag nog pampers ik wil dat hij wat vloter praat en naar po kan zodat naar school kan gaan.
Barend, cherche nounou Antwerpen 2660

le 03/08/18 : Gezin met 4 kinderen in 2018 Antwerpen (17, 15, 12 en 7 jaar) zoekt oppas voor naschoolse opvang vanaf september: - 12 uur per week - ma, di, do, vr: van 15 u tot 18 u - Eén kind afhalen van school, huiswerk begeleiden, eten geven, wat op- en afruimen (u hoeft geen eten te maken).
Sonja, propose garde temps partiel - 2660 Antwerpen

le 13/07/18 : Beste, wij zoeken een nanny voor onze 2 kids. Wij hebben één zoontje, nu 3weken oud en een dochter van 5j. Het betreft vooral: ophalen van school en onthaalmoeder, bij ons thuis wat koken, badje en bedje en evt wat strijken (dit laatste is geen must). Het gaat over een 4-tal tot 6-tal namiddagen/avonden per maand (helaas met wisselend weekschema, aangezien mijn man in shiften werkt). De noodzakelijke opvang is wel altijd op ma, woe of vrijdag (en dus nooit op dinsdag of donderdag, maar kan ...

le 10/07/18 : oppas voor mijn zoontje van 2

le 09/07/18 : Ik zoek een oppas die redelijk wat geduld heeft en met mijn zoon van alles kan doen. Hij vind het super leuk om te dansen te zingen hij houd van tekenen en knutselen buiten spelen. Mijn voorkeur zou wel uitgaan na een mannelijke oppas. Omdat hij daar zelf ook naar vraagt.

le 02/07/18 : Mijn jongste zoontje (20 maanden) gaat op linkeroever naar de creche. Ik zoek iemand die hem 2 a 3 dagen in de week wat vroeger kan afhalen gedurende het volgende schooljaar. Je zou hem rond half 4 daar kunnen oppikken en dan ofwel te voet ofwel met de auto naar huis (vlakbij centraal station) kunnen gaan. Te voet maak je een mooie wandeling langs het water en dan steek je met de boot over en wandel je de meir af. Thuis kan er iemand zijn om jullie op te wachten of je blijft nog eventjes bij ...
Solance, cherche nourrice Antwerpen 2660

le 11/06/18 : Wij zijn jonge ouders geworden van een zoontje die bijna 5 maanden is geworden aangezien mama en papa werk hebben zijn we opzoek naar een geduldige babysitter.

le 05/06/18 : twee kinderen van 4 en 6 jaar huis brengen, na school

le 05/06/18 : We zijn op zoek naar iemand die drie dagen in de week kindjes van school kan halen, om 15u30 is de school gedaan en rond 18u30 ben ik thuis. We zoeken iemand die huiswerk kan maken met de kindjes, koken, kindjes wassen en het huis aan de kant kan hebben tegen dat ik thuis kom.