Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de parents cherchant une garde d'enfant à Brasschaat (2930)

Antwerpen, les principales villes

Parents Antwerpen
Parents Hoboken

le 02/08/22 : Oppas aan huis dit op donderdag en vrijdag vanaf oktober. Normaal om de 3 weken (wij de ouders werken in shiften). Dus iemand die kinderen kan ophalen van school of crèche, huiswerk maken, badje en bedje doen. Eten geven zal meestal klaar staan

le 25/07/22 : Voor onze 2 kindjes zoeken we hulp/opvang.

le 04/04/22 : Nanny: Oppas voor 5 maanden oude baby Opletten/ spelen/ voedingen/ badje geven Hulp huishouden: Schoon houden woning en voorbereiden van het avondeten Nederlands sprekende dame gewenst. Met minimaal 5 jaar ervaring.
Pieter, propose garde temps partiel - 2930 Brasschaat

le 18/02/22 : Hi ! Wij zijn op zoek naar een leuke oppas met een auto/rijbewijs om onze twee spruiten op te vangen na school/creche. Idealiter iemand die onze dochter van de kleuterchool kan oppikken vanaf 16.00 en bij ons thuis verder met hen kan spelen, evt eten maken en meehelpen om ze klaar te kijgen voor bedtijd 18h30 à 18h Normaal gezien is de mama beschikbaar vanaf 17h30à18h00 dus je staat er niet de hele tijd alleen voor... Ons gezinnetje bestaat uit een knotsgekke dochter Allison (3j) en e...

le 10/11/21 : We zoeken een lieve oppas die de kinderen van school kan halen met onze bakfiets en thuis wat helpt met huiswerk (2e leerjaar) en speelt met jongste (tweede kleuterklas). Uren grofweg op ma-di-do van 15.15-18u en woe van 11.20-18u. Ook mogelijkheid tot bespreken van enkele dagen ipv alle.

le 05/09/21 : Ik zoek een oppas voor mijn tweeling van 4, op woensdagnamiddag. Liefst met eigen wagen, om de kinderen naar hun hobby’s te voeren. Eventueel ook om hen ‘s middags van school te halen (niet noodzakelijk elke woensdag). Ik overweeg ook om een persoon te nemen die frans zou praten met de kinderen. Het zou leuk zijn als deze persoon ook soms een avond in het weekend kan komen.

le 05/07/21 : Ik ben op zoek naar iemand die 2x per week (ma-di-don-vrij: exacte dagen in overleg te bepalen) mijn dochtertje van school (St Lutgardis) kan gaan halen en mee te nemen naar huis (2km van de school). Eventueel in badje steken en eten klaarmaken. Geschat uur van thuiskomst ouders = 18h Spreekt deze vacature je aan, dan hoor ik graag van jou :)

le 27/05/21 : Graag boodschappen doen, eten maken, kindjes ophalen om 15:30, kindjes eten geven en eventueel wassen.

le 09/04/21 : - u bent dynamisch, ziet werk, bent verantwoordelijk, bent stipt en betrouwbaar - u haalt de kinderen op van school - lichte huishoudelijke taken - maaltijden voorbereiden en/of koken - begeleidt kinderen bij huiswerk - niet-roker - flexibel - ervaring als nanny, kinderverzorgster, leerkracht, verpleegkundige, ... - vast dienstverband als bediende
Melisande, cherche au pair Brasschaat 2930

le 24/03/21 : Iemand die vrij flexibel is, aangezien ik zelf flexibele uren heb. Dochter van school te halen, eten maken, huiswerk eventueel, en in bad steken :-)
Brahim, cherche babysitter - 2930 Brasschaat

le 19/03/21 : ik werk altijd de zaterdag nacht, ik zoek iemand die op mijn dochter van 13jaar kan oppassen, ik werk van 21u tot 06u s'morgens, mijn dochter is met alles zelfstandig, maar ik mag haar niet alleen thuis laten, daarom graag iemand die bij haar kan blijven.

le 01/03/21 : Ik zoek een betrouwbare oppas, die mijn dochtertje ‘s morgens opvangt en naar school brengt als ik moet werken. Ook op zoek naar iemand die af en toe ‘s avonds na school kan oppassen

le 12/01/21 : Hallo, Per 1 februari zoeken wij een lieve en zorgzame oppas voor onze dochters van 4, 5 en 9 maanden. Ik werk onregelmatig waardoor een oppas week ook geen week hetzelfde zal zijn. Concreet zijn wij vooral op zoek naar de ochtend uren. van 7 tot half 9 Iemand die onze dochters naar school brengt als ik een dagdienst heb. En uit school haalt wanneer ik late diensten moet draaien. (half 4- tot mijn partner thuis is, meestal rond 19:00). Flexibiliteit is gewenst Aangezien mijn rooster ze...

le 05/01/21 : We zijn op zoek naar een oppas van ons zoontje van 4 jaar op woensdagnamiddag, van 12.15 tot max 17u. Zijn broer zal pas volgend jaar naar school gaan, vanaf volgend jaar zal er dus op twee jongens gelet moeten worden. We kijken alvast uit om je te leren kennen. Groetjes.
Lynn, cherche nounou Brasschaat

le 04/01/21 : Wij zoeken 2 a 3 dagen per week iemand die ons zoontje van 3 van school kan halen, hem evt in bad kan zetten en eten klaar kan maken.
Evi, cherche nounou temps partiel - 2930 Brasschaat

le 30/12/20 : Wij zijn zelfstandigen, hebben een groot gezin en we zoeken een vaste hulp om ons te helpen met de kinderen en licht huishoudelijk werk. Dagen en uren overeen te komen.

le 29/11/20 : - afhalen van kind aan school in Wilrijk - kind brengen naar huis brasschaat en of opvangen thuis voor begeleiding huiswerk. - dit tot 17.30

le 10/09/20 : Ik zoek een oppas voor in Brasschaat

le 18/01/20 : Ik ben op zoek naar een Nederlands of Engels sprekende oppas die : - ervaring heeft een groot verantwoordelijksheids gevoel - Vanaf juni mijn zoontje van school kan ophalen (2-3 dagen per week) en hier thuis alvast aan het eten begint. Ik ben zelf meestal om half 6/ 6 uur thuis. - Tijdens de (zomer) vakantie in overleg overdag oppassen (eventueel ook op mijn zoontje van nu 4 maanden) - af en toe een keer een weekend met blijven slapen --- I am looking for a Dutch or English speaki...

le 01/01/20 : To help us with tha care of our 2 kids and cooking daily healthy meals, we are looking for a sweet, active, playful & reliable full-time nanny. Musts: - English speaking with the kids (as long as your English is ok, we’re happy! You don’t have to be a native English girl) - Driver’s licence - Cooking & grocery shopping - Playful, joyful and a big heart for kids - Loving to travel & joining us abroad during all school holidays - Into a full-time job & commitment - No...

le 11/12/19 : Wij zoeken iemand zorgzaam en lief die ons zoontje van 2 jaar van de creche kan halen (en later van school) op woensdagnamiddag en in de namiddag oppast tot wij zelf thuis zijn. Badje geven en wat koken is een pluspunt. Wij zoeken iemand betrouwbaar en voor lange termijn.

le 26/11/19 : Gezocht voor mijn meisjes van 1, 5j en 4, 5j naar een toffe en betrouwbare oppas met auto. Oudste zou van Mater Dei gehaald moeten worden om 15:20 en de jongste van de crèche (ook vlakbij) en naar huis gebracht worden (Brasschaat). Thuis verder oppassen tot we thuis zijn, dit rond 18u ten laatste. Gevraagde dagen: dinsdag, donderdag en vrijdag. Tijdelijk opdracht van 6m. indien meevalt mag je langer blijven.

le 21/10/19 : Ik zoek een andertalige oppas (Spaans- of Franstalig) om elke woensdagnamiddag op mijn tweeling van 2, 5 te passen. Occasioneel ook oppassen op andere dagen en uren.

le 15/09/19 : Ik werk als zorgkundige en heb wisselende shiften. Ik zou dan graag hebben dat mijn kindjes toch in hun vertrouwde omgeving blijven. Daarom graag iemand die ze kan brengen naar school. En sommige dagen heb ik dan de late dienst dan ook graag iemand die ze van school kan ophalen en thuis met ze kan zijn tot ik van het werk kom. Ook om de ene weekend.

le 12/09/19 : Opvang na school, eten maken + geven, samen spelen, eventueel badje + in bed leggen

le 05/09/19 : Ik zoek een oppas voor onze zoon van 11jaar. Hem op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 16u ophalen van school. Graag koken is een pluspunt.

le 04/09/19 : Wij zoeken een oppas om het met onze 3 zonen van 8, 10 en 12 samen gezellig te maken, te zorgen voor een vieruurtje, toe te kijken op het huiswerk en wat voorbereiding te doen van het eten. De jongens komen met de fiets van school, ophalen is niet nodig.

le 01/08/19 : Ik ben op zoek naar een oppas aan huis voor twee kindjes. June is 1 jaar en Jack 2 jaar en 7 maand. June gaat deels naar de creche en wordt deels thuis opgevangen door een oppas. Echter kan zij maar tot half 3 blijven. Jack start vanaf 2 september met school. Wij zoeken dus iemand die vanaf half 3 op June thuis kan passen en Jack van school kan halen om half 4 op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag. En op woensdag om 12u. June gaat woensdag en vrijdag naar de creche. (naarmate ...

le 12/06/19 : - afhalen school - vieruurtje klaarmaken - koken - in bad stoppen - huiswerkbegeleiding - spelletjes spelen, naar de bib, zwemmen, ...