Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de parents cherchant une garde d'enfant à Schoten (2900)

Antwerpen, les principales villes

Parents Antwerpen
Parents Brasschaat
Parents Hoboken

le 02/11/22 : Oppas gezocht, ma, di, do en vrij van 10-16u.
Andreas, propose garde temps partiel Schoten

le 30/10/22 : Hallo, wij zijn Julie & Andreas, trotste ouders van energieke kindjes Maurice (2018) en Juliette (2020). Net verhuisd naar Schoten en helaas kon onze nanny niet mee verhuizen. Wegens onze drukke jobs zijn wij dus op zoek naar vaste hulp voor naschoolse opvang op dinsdag en donderdag (na school tot circa 19h00), met flexibiliteit op woensdag. Afhalen van school, entertainen, eten maken en geven, bed klaar maken zijn de basis. Verder de kleine huishoudelijke hulpjes.

le 16/10/22 : Naast de opvang van onze tweeling zal u ook occasioneel op onze dochter van 5 jaar moeten passen.

le 04/10/22 : Vaste weekdagen na school. Rijbewijs absoluut nodig. Lief, veel humor, maar ook streng wanneer nodig. Georganiseerd. Plantrekker, zorgzaam en vooral gek op dieren! Graag flexibel! We zijn beide bedrijfsleiders dus een druk programma in de week! Kids hebben een vaste en liefdevolle basis nodig om hen op te vangen en naar hun activiteiten te begeleiden wanneer we aan het werk zijn!
Charlotte, propose babysitting Schoten

le 29/09/22 : Ons dochtertje Jeanne (1 jaar) gaat 3 dagen in de week naar de crèche en 2 dagen naar de grootouders. De grootouders zijn in november in het buitenland, dus zoek ik iemand die op woensdag en/of vrijdag bij ons kan komen oppassen gedurende de dag. Ik werk vaak van thuis dus ben meestal zelf ook aanwezig. Daarnaast zou het super zijn als we de oppas ook af en toe 's avonds zouden kunnen inschakelen.

le 25/07/22 : Heb een dochtertje van 3 jaar genaamd daliyah ze is superlief en energiek. Ben een alleenstaande mama en soms kan het me wat teveel zijn zou graag willen werken en daarvoor heb ik een lieve gastouder nodig die mij hierbij zou kunnen helpen ! ❤

le 19/05/22 : Dagen: ma di woe en vrijdag tijdens schoolweken (variabel tijdens schoolvakanties) Ophalen van kinderen op school en mogelijks ook creche

le 14/02/22 : wij zoeken een betrouwbare en flexibele nanny in Schoten. Onze kindjes zijn 5 en 3 jaar en dienen afgehaald te worden van school, in bad gezet, eventueel eten geven, enz. af en toe ook lichte huishoudelijke taken. Maandag en vrijdag als vaste dagen, af en toe ook extra dag; wij zoeken iemand die betrouwbaar is, flexibel en bovenal goed met kinderen. je komt in een warm gezin terecht voor een jarenlange samenwerking.

le 06/02/22 : Zoek iemand om woensdagmiddag, kindje van school te halen en naar huis te brengen.Van de St. Eduardusschool, Marialei 2 (Deuzeld), Schoten en brengen naar Venstraat 53, Schoten, aub

le 06/02/22 : Zoek iemand om 9-jarige van school te halen op woensdagnamiddag en naar huis te brengen, Venstraat 53, Schoten

le 01/02/22 : We zoeken voor het eerste jaar een oppas die elke dag vanaf de middag kan oppassen
Alyssa, cherche garde enfant - 2900 Schoten

le 22/01/22 : Ik ben op zoek naar iemand die occasioneel eens de kindjes van school kan halen, een avond op hen passen of eens een paar uur in het weekend. Helena wordt in mei 4 jaar en Céline in juli 2. Het zijn twee heel brave kindjes!
Elisabeth, cherche nounou Schoten 2900

le 03/11/21 : Wij zijn op zoek naar iemand die onze kinderen van school kan afhalen, een lekker maal kan bereiden en de kids in bad kan steken tegen dat wij thuis zijn. Louis is de oudste, 5j, en Emma is 3j. Favoriete bezigheden zijn koken, knutselen en ravotten in de tuin of het parkje. De school is op de hoek van de straat. We hopen opvang te vinden voor maandag, dinsdag en donderdag. Wij zijn zelf tussen 18h en 19h thuis.

le 15/10/21 : Hi ! Wij zijn mama en papa van 2 lieve meisjes van 2, 5 en 5, 5 jaar oud ( Liz en Lilou ) en zoeken af en toe opvang overdag in de vakanties… iemand die leuke dingen met hen kan en wil doen… en iemand met de nodige verantwoordelijk ! Lijkt jou dit een leuke uitdaging ? Laat het ons zeker weten … Hopelijk tot snel !
Kimberly, propose babysitting Schoten

le 07/09/21 : Beste, Wij hebben 4 kleine kindjes en zoeken iemand betrouwbaar die vanaf 20 september ‘s morgens onze kindjes klaarmaakt en naar school en de crèche brengt. Eigen vervoer is dus noodzakelijk. Deze zijn gelegen op dezelfde locatie behalve op woensdag. Dit zou zijn voor 2 tot 3 keer in de week. De uurrooster is altijd 3 weken op voorhand gekend. We zouden wel op voorhand een kenningsmakingsgesprekje willen. Heb je intresse mag je me zeker een mailtje sturen. Alvast dankjewel!

le 05/09/21 : Ik zoek een oppas die onze dochter (4jaar Juline) kan ophalen van school om 15.20h en nadien na 16h onze zoon (2jaar Victor) afhalen van de crèche. Vanaf november gaat hij ook naar dezelfde school. School en crèche zijn ongeveer in onze straat. Elke vrijdagavond. Kinderen thuisbrengen, in bad zetten en eventueel eten geven. Tot +-18h. Af en toe ook een woensdagnamiddag en/of een andere avond in de week. Flexibiliteit en betrouwbaarheid is cruciaal. Wij voorzien autostoelen. ...

le 02/09/21 : Wij zijn op zoek naar een betrouwbare oppas voor naschoolse opvang voor onze 2 meisjes van 7 en 8 jaar. Dit houdt in, kinderen van school halen om 15u30, huiswerk maken, eten voorbereiden tot 18u30. dit op maandag, dinsdag en donderdag.
Angéline, cherche nounou - 2900 Schoten

le 10/08/21 : Wij zoeken een nieuwe nanny (onze huidige nanny is helaas recent gestopt owv haar man die ziek is geworden) voor onze kinderen 7 & 8j in Schoten. Graag op school ophalen om 15u, naar huis brengen, eenvoudig koken en badje geven. Graag tot 17.45/18u en dit op maandag, dinsdag en donderdag.

le 05/08/21 : Wij zijn nog opzoek naar iemand die ons zoontje van 3jaar van school kan ophalen en nadien mee spelen / eten geven / een bad geven. Dit zou vanaf januari zijn, 4 dagen in de week. Hij gaat naar Sint ludgardis Schoten en we wonen zelf ook in Schoten. Eventueel tijdens vakanties ook enkele dagjes op passen.

le 28/05/21 : Ik vertrek 'smorgens om 7u naar mijn werk en ben terug om 17u15, max 17u30. Als alleenstaande ouder heb ik geen familiale opvang voor de kinderen. Ik zoek iemand die ze smorgens om 7u kan opvangen en naar school brengen. Om 15u30 van school halen en opvangen tot 17u15, tot ik terug ben van mijn werk. Tijdens de na schoolse opvang, kunnen ze al huiswerk maken eventueel.
Elisabeth, cherche garde temps partiel Schoten

le 18/05/21 : Wij zoeken iemand die onze kinderen ophaalt van school (in dezelfde straat). Onze kinderen gaan vroeg slapen dus we zoeken iemand die hen kan entertainen, avondeten geven en in bad zetten. Zo kunnen wij optimaal tijd besteden met de kinderen in het kleine tijdslot tussen thuiskomen en slaaptijd :). We voorzien alle producten om een maattijd te voorzien.

le 20/09/20 : Ik zoek een oppas die mijn kind van school kan halen en minstens 3 uur op hem zou willen passen en dat elke maandag en dinsdag en heel soms in de schoolvakanties
Joyce, cherche nounou Schoten

le 03/09/20 : Ik zoek iemand die mijn dochter van 5 van school gaat halen en erna nog even blijft tot Ik zelf thuis ben. Dit is rond 17-18 uur.

le 13/04/20 : Hey, Wij verwachtten een kindje in september. Omdat wij beide werken zoeken we een oppas. Ik zelf werk van 12u30 tot 00u00 , mijn vriend staat met 3 ploegen vroege, late en de nacht. Mijn vriend is thuis in het weekend, en ik werk de ene week op dinsdag alleen en de andere week maandag, woensdag en vrijdag. Als mijn vriend met de nacht shift staat zoeken we dus een oppas van 19u00-00u30 (kan zijn dat ik iets vroeger gedaan heb, maar dat weet ik nooit op voorhand. Later word het nooit...

le 04/03/20 : Dat mzn kindjes goed worden verzorgt zijn mamas kindjes

le 10/02/20 : Ik ben op zoek naar een opvang die 2 kinderen van school haalt (7 en 11 jaar) en ook avondeten klaarmaakt voor 3 kinderen (13 jaar). De uren tot wanneer opvang nodig is varieren, ophalen op school om 17.30u en opvang kan tot 20 uur nodig zijn soms. Het zal niet alle schooldagen nodig zijn, en ook maar 1 week op 2. De dagen dat de opvang nodig is zullen zeker op voorhand meegedeeld worden, en niet last-minute.

le 01/02/20 : -koken -baden kinderen -verantwoordelijk en ervaring met kleine kinderen - activiteiten (actief bezig zijn met hen) - huis op orde houden - strijken en wassen - woensdagnamiddag leerrijke activeiten

le 28/01/20 : Kindvriendelijk & betrouwbaar

le 26/12/19 : oppas ca 8 jaar

le 26/11/19 : Ik ben op zoek naar een oppas die om de twee weken de kinderen opvangt na school tot ongeveer 18u/18u30, ook op woensdag namiddag.