Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de parents cherchant une garde d'enfant à Schoten (2900)

Antwerpen, les principales villes

Parents Antwerpen
Parents Brasschaat
Parents Hoboken

le 09/08/19 : Ik zoek een oppas +- 15 u / week en dit om de 14 dagen, aanvang 6 sept.2019 op vrijdag, dinsdag en woensdag na school. Ik vraag : afhalen kids aan St.Michielscollege, thuis vieruurtje, huiswerk , bad en avondeten ( woe namiddag ev. sportactiviteit brengen en halen ). Kleine huishoudelijke activiteit zoals vaatwas leegmaken, droogkast leegmaken en opplooien enz. naar mogelijkheid.

le 22/07/19 : Mogelijk eigen vervoer

le 08/07/19 : Kinderen klaarmaken voor school, naar school brengen. Daarna de kamers opmaken, de keuken opruimen na ontbijt en eten maken voor 's avonds.

le 04/06/19 : We zijn op zoek naar een oppas die onze 2 kinderen kan afhalen van de school & creche met eigen auto. Eenmaal thuis eten bereiden, eten geven, met de kinderen spelen, en klaarmaken voor bed. Flexibiliteit m.b.t. dagen en uren is mogelijk, en kan dus besproken worden.

le 13/05/19 : Ik ben opzoek naar iemand die creatief en enthousiast is om met kleine kinderen aan de slag te gaan. iemand die werk ziet en klein kinderen goed kan aanvoelen. Die graag met hen gaat wandelen of in de tuin wil spelen. Daarnaast iemand die de maturiteit heeft om ook kleine huishoudelijk taken op zich te nemen, zoals koken, stofzuigen. Ook in weekend beschikbaar zijn.

le 17/04/19 : Ik zoek een naschoolse oppas om dagelijks ons zoontje van school te halen, mee naar huis brengen, samen tijd doorbrengen totdat ik thuis ben (+- half 6) en op woensdagnamiddag ook van school halen en in de namiddag bezig houden.

le 04/12/18 : Ik zoek iemand om op weekdagen (behoefte per maand te bezien) de kinderen van school te halen, huiswerk te maken en eten te geven. Er zou opgepast moeten worden op 2 dochters (4 en 7 jaar) De school bevindt zich op 5km van onze woonst

le 23/11/18 : ik zoek iemand die geduldig is en ervaring heeft met kinderen

le 19/11/18 : fjkdjfkdjkfjfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdkfdfkdjfkdjfsdjfkjsdk
Angéline, propose garde temps partiel Schoten

le 19/11/18 : Voor 2 kinderen zoeken wij een verantwoordelijke en liefdevolle babysitter (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15u tot 18u) die idealerwijs al ervaring in de kinderopvang heeft en in Schoten en omstreken woont. Als je denkt dat jij een goede match bent, laat het zeker weten!

le 06/11/18 : die mijn dochter van 10 jaar van school kan halen en op haar passen. (18-21h) of die mijn dochter 's morgens op school kan afzetten op regelmatige tijdstippen.
Steven, cherche nounou - 2900 Schoten

le 09/10/18 : Voor onze 3 (lieve) kinderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde persoon die de naschoolse opvang wil verzorgen. Ophalen van school, vers eten serveren en kinderen netjes maken. Daarnaast enkele lichte huishoudelijke taken. Goede verdienste en onkostenvergoeding! Wij horen graag van u!

le 09/10/18 : ik zoek een oppas aan huis voor naschoolde opvang in schoten.

le 21/08/18 : Ik zoek een oppas in Schoten. Ophalen kinderen aan school/crèche, thuis verzorgen, maaltijd klaarmaken.

le 15/07/18 : Op maandag en dinsdag past u op 3 kinderen waarvan 1 naar de creche gaat en 2 naar school. De kinderen moeten worden opgehaald en eten gegeven en gewassen. Donderdag en vrijdag op te passen op 2 schoolgaande kinderen (5 en 7 jaar). Hier is extra huiswerkbegeleiding nodigen verder hetzelfde als hierboven. Op vrijdag vermoedelijk ook naar de sport te brengen. We willen via een arbeidscontract werken met de nodige verzekeringen. Indien u interesse heeft neem zeker contact op voor een k...

le 13/07/18 : Op zoek naar iemand die op woensdagnamiddag om de twee weken op onze zoon kan letten
Angéline, cherche nounou temps partiel Schoten 2900

le 26/06/18 : We zijn op zoek naar een nanny voor maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14u45 tot 18u om de kinderen op school op te halen + koken en bad geven. We betalen 12€/u.

le 30/05/18 : Een goeie vaste babysit gezocht

le 30/03/18 : Ik zoek een oppas die de kinderen van en naar school kan brengen.
Lieve, propose garde temps partiel Schoten 2900

le 05/03/18 : Wij zoeken hulp : - ophalen van school (+-1 km) - soms ophalen van hobby - avondeten maken (heel simpel enkel voor de kinderen) - kinderen wassen en naar bed brengen - de keuken op orde houden

le 25/01/18 : Van school halen, oppassen evt koken
Judith, propose garde temps partiel - 2900 Schoten

le 10/11/17 : Lieve oppas die mijn kindjes graag zal zien en hen een warm gevoel kan geven na school. Periodes van 5 dagen per week, periodes van 2 dagen per week. De oppas mag gerust engels spreken. De kinderen spreken nederlands en engels. Ophalen van school. Thuis oppassen, koken en af en toe ook naar de sport brengen. Heel belangrijk: RESPECT voor ons en de kinderen, het huis en het huishouden, INITIATIEF nemen af en toe, GOEDLACHS, FLEXIBEL.

le 24/10/17 : Lieve oppas die kindjes ophaalt. Samen huiswerk maakt en eten voorbereidt.

le 27/08/17 : Kinderen eten geven badje en bedje.

le 10/07/17 : Wij zoeken een betrouwbare naschoolse opvang die van koken houdt

le 16/05/17 : Nous cherchons une fille au pair /nounou qui est très dynamique, souriante, francophone, responsable et hyper motivée pour s'occuper de nos trois garçons de 8 ans, 7ans et 4 ans. Tu auras beaucoup de responsabilités et d'indépendance. Tu seras bien rémunérée. Il est important que tu parles bien le français et que tu as un permis de conduire. NOTRE FAMILLE Nous sommes une famille très active. Avec nos trois garçons à la maison, il y a toujours beaucoup d'ambiance. Nos 3 garçons font beaucoup...

le 21/04/17 : Mijn zoontje van 3 gaan halen op school en naar huis wandelen. Eten geven, spelen, in bad doen.

le 25/01/17 : Ik zou graag een vaste oppas hebben voor soms overdag en soms ook in de avond

le 25/01/16 : We zijn als familie (broer en zus) op zoek naar een lieve oppasser om op maandag en dinsdag onze kindjes (ikzelf heb één meisje en mijn broer 1 meisje en 1 jongen) met haar/zijn eigen auto van school op te halen (sint-ludgardisschool in Schoten) en bij één van ons thuis op te vangen totdat we van het werk komen. Zo kunnen de nichtjes en neefje elkaar ook nog na het school zien en samen spelen tot de ouders thuis zijn. Idealiter zou de oppasser ook de kindjes eten en een badje kunnen geven....

le 27/08/15 : Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze twee kinderen (6+7 Jaar) op woensdag namiddag (elke week) van 12-17 u. Ze dienen rond 12 u van school afgehaald te worden (school op wandelafstand) en aansluitend thuis bij ons opgevangen te worden. 's middags eten ze zelfstandig een boterham. Aangezien ze om 6 uur training hebben, moeten ze tegen 5 u avondeten. Dit dient voor hen opgewarmd te worden, koken is niet nodig.