Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Annonces de parents cherchant une garde d'enfant à Schoten (2900)

Antwerpen, les principales villes

Parents Antwerpen
Parents Brasschaat
Parents Hoboken

le 10/03/24 : Ik zoek oppas vanaf 6u tot ongeveer 15:00baby van 11 maanden

le 09/02/24 : Ik zoek een lieve oppas die op mijn zoontje kan passen na school. Lekkere maaltijden kan maken, badje geven, creatieve spelletjes etc.

le 12/10/23 : Ik ben een alleenstaande moeder die voor mijn lieve dochter van 5jaar iemand betrouwbaar en lief zoekt die haar af en toe van school kan gaan halen en mee naar ons thuis kan brengen. Dit vooral op maandag en dinsdag om de 14 dagen. Uren zouden zijn van +-15.20u tot max 18.30u

le 30/08/23 : Vanaf 8uur tot 17uur op dinsdag en donderdag Woensdag van 8uur tot 12uur

le 27/07/23 : Wij zoeken een lieve, creatieve, gezellige, verantwoordelijke oppas voor 2 meisjes van 3 en bijna 5 om af en toe na school en 's avonds op te passen. Soms ook kleine huishoudelijke taken zoals koken na school of strijken wanneer de kinderen slapen.
Hannelore, cherche nounou temps partiel Schoten

le 03/07/23 : Om de 2 weken zoeken wij een oppas die maandag - dinsdag en/of donderdag na school de kindjes kan afhalen en thuis oppassen tot wij van werk komen. We hebben ook honden ik huis, dierenvriend vereist dus :) de kindjes gaan in Schilde naar school, op een 15 minuten afstand van ons thuis.

le 11/05/23 : Oppas woensdagnamiddag ; Van school halen : Bloemendaal in de paalstraat

le 13/04/23 : Ik zoek een oppas of nanny voor dagelijks leven maar ook voor op oudjaar . De kindjes hebben autisme Kind ophalen van de bus Oppas oudjaar . Blijven slapen met oudjaar Mvg Sigrid

le 23/02/23 : Voor 2 drukke zakenmensen met eigen bedrijf, zijn we op zoek naar een (tijdelijke) full-time nanny die kan oppassen op hun zoontje van 1, 5 jaar oud. Wensen van taken: - Zorg dragen voor de peuter - eten maken en geven - spelend leren Lichte huishoudelijke taken: - Alle flesjes uitwassen - Afwasmachine in en uitladen - Was en strijk - Vuilzakken vervangen Ervaring als nanny is vereist. Een EHBO-cursus is een plus. Nederlandstalig is niet vereist - goed Engels spreken wel. ...

le 14/02/23 : We zijn op zoek naar een vaste nanny bij ons thuis die ons baby’tje van 3 maand na een halve dag crèche ophaalt, het huishouden, boodschappen en koken verzorgd.

le 06/02/23 : We zoek een oppas om ons dochter op school af te halen tussen 15:30 en 15:45 op maandagen en om 11:45 op woensdagen. Liefst met de auto of met de fiets naar ons thuis brengen, huistaak doen, in bad doen en avondeten opwarmen. Graag iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en mobiel uit de buurt met de nodige inzicht om huistaak mbt basisonderwijs te onderrichten. We zoeken het liefst naar een jonge, middelbare of oudere dame met een oprechte insteek en betrokkenheid om een kind naschools in ve...

le 19/01/23 : Wij zijn op zoek naar full-time hulp voor onze kiddo vanaf midden augustus (ze wordt eind maart verwacht). Taken omvatten: opvang, boodschappen, koken, logistieke ondersteuning en dan op termijn oppikken van school, hulp met huiswerk.

le 21/12/22 : Oppas voor baby van oktober 2023 tem april 2024 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Charlotte, propose babysitting Schoten 2900

le 12/12/22 : Wij zoeken een vaste babysit die 's avonds kan komen oppassen op ons dochtertje Jeanne (16 maanden oud). Eventueel ook in geval van nood (als de grootouders niet kunnen) eens enkele uurtjes of een halve dag overdag. Bij voorkeur iemand die ouder is dan 18 jaar en ervaring heeft met kleine kindjes.

le 11/12/22 : Wij verwachten een baby’tje in juli 2023. Wij zoeken een oppas van oktober 2023 tem april 2024. Dit op (maandag), dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u tot 18u.

le 02/11/22 : Oppas gezocht, ma, di, do en vrij van 10-16u.
Andreas, propose garde temps partiel Schoten

le 30/10/22 : Hallo, wij zijn Julie & Andreas, trotste ouders van energieke kindjes Maurice (2018) en Juliette (2020). Net verhuisd naar Schoten en helaas kon onze nanny niet mee verhuizen. Wegens onze drukke jobs zijn wij dus op zoek naar vaste hulp voor naschoolse opvang op dinsdag en donderdag (na school tot circa 19h00), met flexibiliteit op woensdag. Afhalen van school, entertainen, eten maken en geven, bed klaar maken zijn de basis. Verder de kleine huishoudelijke hulpjes.

le 16/10/22 : Naast de opvang van onze tweeling zal u ook occasioneel op onze dochter van 5 jaar moeten passen.

le 04/10/22 : Vaste weekdagen na school. Rijbewijs absoluut nodig. Lief, veel humor, maar ook streng wanneer nodig. Georganiseerd. Plantrekker, zorgzaam en vooral gek op dieren! Graag flexibel! We zijn beide bedrijfsleiders dus een druk programma in de week! Kids hebben een vaste en liefdevolle basis nodig om hen op te vangen en naar hun activiteiten te begeleiden wanneer we aan het werk zijn!
Charlotte, propose babysitting Schoten

le 29/09/22 : Ons dochtertje Jeanne (1 jaar) gaat 3 dagen in de week naar de crèche en 2 dagen naar de grootouders. De grootouders zijn in november in het buitenland, dus zoek ik iemand die op woensdag en/of vrijdag bij ons kan komen oppassen gedurende de dag. Ik werk vaak van thuis dus ben meestal zelf ook aanwezig. Daarnaast zou het super zijn als we de oppas ook af en toe 's avonds zouden kunnen inschakelen.

le 25/07/22 : Heb een dochtertje van 3 jaar genaamd daliyah ze is superlief en energiek. Ben een alleenstaande mama en soms kan het me wat teveel zijn zou graag willen werken en daarvoor heb ik een lieve gastouder nodig die mij hierbij zou kunnen helpen ! ❤

le 19/05/22 : Dagen: ma di woe en vrijdag tijdens schoolweken (variabel tijdens schoolvakanties) Ophalen van kinderen op school en mogelijks ook creche

le 14/02/22 : wij zoeken een betrouwbare en flexibele nanny in Schoten. Onze kindjes zijn 5 en 3 jaar en dienen afgehaald te worden van school, in bad gezet, eventueel eten geven, enz. af en toe ook lichte huishoudelijke taken. Maandag en vrijdag als vaste dagen, af en toe ook extra dag; wij zoeken iemand die betrouwbaar is, flexibel en bovenal goed met kinderen. je komt in een warm gezin terecht voor een jarenlange samenwerking.

le 06/02/22 : Zoek iemand om woensdagmiddag, kindje van school te halen en naar huis te brengen.Van de St. Eduardusschool, Marialei 2 (Deuzeld), Schoten en brengen naar Venstraat 53, Schoten, aub

le 06/02/22 : Zoek iemand om 9-jarige van school te halen op woensdagnamiddag en naar huis te brengen, Venstraat 53, Schoten

le 01/02/22 : We zoeken voor het eerste jaar een oppas die elke dag vanaf de middag kan oppassen
Alyssa, cherche garde enfant - 2900 Schoten

le 22/01/22 : Ik ben op zoek naar iemand die occasioneel eens de kindjes van school kan halen, een avond op hen passen of eens een paar uur in het weekend. Helena wordt in mei 4 jaar en Céline in juli 2. Het zijn twee heel brave kindjes!
Elisabeth, cherche nounou Schoten 2900

le 03/11/21 : Wij zijn op zoek naar iemand die onze kinderen van school kan afhalen, een lekker maal kan bereiden en de kids in bad kan steken tegen dat wij thuis zijn. Louis is de oudste, 5j, en Emma is 3j. Favoriete bezigheden zijn koken, knutselen en ravotten in de tuin of het parkje. De school is op de hoek van de straat. We hopen opvang te vinden voor maandag, dinsdag en donderdag. Wij zijn zelf tussen 18h en 19h thuis.

le 15/10/21 : Hi ! Wij zijn mama en papa van 2 lieve meisjes van 2, 5 en 5, 5 jaar oud ( Liz en Lilou ) en zoeken af en toe opvang overdag in de vakanties… iemand die leuke dingen met hen kan en wil doen… en iemand met de nodige verantwoordelijk ! Lijkt jou dit een leuke uitdaging ? Laat het ons zeker weten … Hopelijk tot snel !
Kimberly, propose babysitting Schoten

le 07/09/21 : Beste, Wij hebben 4 kleine kindjes en zoeken iemand betrouwbaar die vanaf 20 september ‘s morgens onze kindjes klaarmaakt en naar school en de crèche brengt. Eigen vervoer is dus noodzakelijk. Deze zijn gelegen op dezelfde locatie behalve op woensdag. Dit zou zijn voor 2 tot 3 keer in de week. De uurrooster is altijd 3 weken op voorhand gekend. We zouden wel op voorhand een kenningsmakingsgesprekje willen. Heb je intresse mag je me zeker een mailtje sturen. Alvast dankjewel!