La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Topnanny.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Merve, cherche une nounou temps partiel à Gent

le 07/05/24 : Ik heb een dochter van bijna 6 en een zoon van bijna 9 jaar. Wegens dat ik moet werken heb ik opvang nodig. Papa en ik zijn uit elkaar, dus zal afgehaald worden door papa. Ze zijn zeer enthousiast en af en toe maken ze wel ruzie. Ze zijn zeer speels en nieuwsgierig.

Eva, propose un babysitting - 9000 Gent

le 17/04/24 : Mijn broer woont in Parijs en komt naar hier voor mijn trouw met de 3 kinderen. De exacte uren weet ik nog niet maar we zoeken een oppas die vloeiend Frans spreekt en wilt overnachten.

Eva, cherche une garde d’enfant à Gent 9000

le 17/04/24 : Mijn broer woont in Parijs en komt naar hier voor mijn trouw met de 3 kinderen. De exacte uren weet ik nog niet maar we zoeken een oppas die vloeiend Frans spreekt en wilt overnnachten.

Candy, cherche une garde temps partiel - 9000 Gent

le 28/08/23 : Hallo, wij zijn op zoek naar een nanny voor ongeveer 10u per week, bij voorkeur op dinsdag en donderdag. We zoeken iemand die graag voor kindjes zorgt en ook lichte huishoudelijke taken kan verrichten (zoals opruimen, de was plooien, eten voorbereiden, bedden opmaken) alsook de kindjes van school kan halen en hen verzorgen en met hen spelen na de school. Bij interesse graag een seintje. Groetjes, C&J

Caroline, cherche nounou - 9000 Gent

le 25/08/23 : Mijn oudste dochter is 2.5jaar en ik verwacht een tweede dochter eind September. Ik zal dus nog met zwangerschapsverlof zijn tot mid Februari maar zou initieel hulp kunnen gebruiken met mijn oudste dochter om haar van school te halen, eten te geven, mee te spelen en te douchen. In de tussentijd hou ik mij bezig met de newborn tot Maart. Vanaf dan zou de oppas voor twee meisjes moeten zorgen (Creche en school liggen naast elkaar; 7km van ons huis).

Walter, cherche une garde d’enfant à Gent

le 11/03/23 : Hi - we are actually not looking for babysitting services, although we do have a 6-month old. Rather, we'd like help to shop and cook lunch/dinner for the 2 of us (Walter and Eszter), plus the other items listed in the title. You'd work from approximately 10 AM to 2 PM Mon-Fri, but we can be flexible on schedule. We look forward to meeting you :) Bonjour - nous sommes a la recherche non pas d'une nounou mais plutot de qqun qui puisse faire les courses et preparer le dejeuner/diner pour Esz...

Justine, propose une garde temps partiel - 9000 Gent

le 13/02/23 : Beste, wij zijn een jong gezin met 1 zoontje van 11 maanden en zoeken hulp in het huishouden (koken, boodschappen doen, etc.) en opvang voor ons zoontje na de crèche (afhalen aan crèche, in bad stoppen, etc.). Slechts korte verplaatsingen (fiets/auto) vereist. Minstens 13u/week in namiddag en vroege avond. De dagen/momenten zijn te bespreken afhankelijk van beschikbaarheid. Groeten, Justine

Wouter, propose une garde temps partiel à Gent

le 06/02/23 : Wij zijn een jong gezin met 2 kinderen (4 en 2 jaar) en een derde op komst (augustus 2023). We wonen in centrum Gent (tussen Rabot en Coupure). We zijn op zoek naar een leuke babysit/nanny om onze kindjes op te halen aan school/crèche op slechts 300m van onze woning. Bij thuiskomst een boterham geven, indien nodig bad/douche, pyjama aandoen en even met hen spelen. Geschatte uren tussen 17u en 19u (ma-woe-do) met eventueel vroeger te starten op woensdag. We kijken uit om je te ontmoeten !

Walter, cherche une nounou temps partiel - 9000 Gent

le 31/12/22 : Bonjour :) Nous sommes un jeune couple franco-hongrois - tous les deux tres gentils, polis et respectueux. Nous habitons dans l'hyper-centre de Gand et recherchons une personne fiable pour d'abord et avant tout nous aider a faire les courses, la cuisine et le menage. Nous voudrions une personne francophone qui puisse en plus de ces taches passer environ une heure par jour (des fois plus, selon ses horaires de sieste et les besoins en cuisine) avec Otto sur des activites ludiques (lecture etc)...

Judith, cherche une garde temps partiel à Gent 9000

le 29/11/22 : Wij zijn op zoek naar een vaste oppas om van half maart tot half juli 2023 twee volle dagen per week (van 9 tot 5) voor ons zoontje Onno te zorgen, en actief bij te dragen aan zijn ontwikkeling (samen spelen, voorlezen, buiten spelen...). Ook kleine taken die daarmee samenhangen: groentenpap maken, speelgoed opruimen. We zijn op zoek naar iemand op wie we echt kunnen rekenen, die dan ook een soort band opbouwt met ons zoontje. (We kiezen er bewust niet voor om met steeds wisselende oppassers...

Francis, propose une garde d’enfant à Gent 9000

le 05/10/22 : Van 14/11 tot 30/11 zoeken wij (Elisabeth & Francis) een kinderoppas voor ons zoontje 3 maand oud van 8u30 's ochtends tot 18u 's avonds. Naast de zorg voor onze zoon kan de persoon ons ook ondersteunen via koken, boodschappen, etc. (niet schoonmaken). We wonen vlak aan de Sterre in 9000 Gent. We zoeken een kinderoppas aangezien mijn vrouw terug aan het werk zal gaan en er nog geen creche beschikbaar is op het moment van haar terugkeer.

Andreea, cherche une nounou temps partiel à Gent

le 16/08/22 : Ik zoek een oppas die van huis naar school te brengen, elke ochtend van 6 uur tot 8 uur. Ik heb iemand nodig om hem wakker te maken en hem te helpen met zijn ochtendroutine (zijn ogen wassen, tanden, verschonen, ontbijt) en hem dan naar school te brengen. De school ligt op 1, 6 km (loopafstand) van de woning. Het kind heeft een fiets/ step. Hij is een goed en begripvol kind van 7 jaar.

David, cherche une nounou temps partiel à Gent 9000

le 09/08/22 : Vanaf 1 september heb ik wekelijks minstens één keer een oppas nodig. De ene week op dinsdag, de andere week op donderdag. En dat telkens van ongeveer 18.30u tot 22.30u. Zou dat wat voor jou zijn?

Cindy, propose une garde d’enfant à Gent

le 28/06/22 : De oppas zou de dochter moeten ophalen op school woensdag middag om 12 u En haar kuNnen brengen naar de dansles om 14:30 Ook zou ik ze nodig hebben in de vakanties dinsdag woensdag van 7:30 tot 16:30

Gent, les principales villes

Autres annonces

Autour de Gent