Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Blankenberge (8370) !

Brugge, les principales villes

Babysitter Brugge
Babysitter Knokke-Heist
Babysitter Zedelgem
Louna, baby sitter - 8370 Blankenberge

Hallo! Ik ben Louna , ik ben 20 jaar en woon in Blankenberge. Ik volg een 7de jaar retailmanagment & visual merchandise omdat ik graag mijn bedrijfsbeheer zou halen. Ik ben begonnen met werken op mijn 14 in een speelplein werking ( de Ploeters in Meetkerke ) en heb dit ook nog 4 jaar gedaan. Ik stopte omdat ik de meeste vakantie periodes niet kon combineren met gewoon wekendwerk. ik heb wel al redelijk wat ervaring met kinderen. Ik heb een 5 jaar jongere zus waar ik ook op babysitte e...
Carol, garde enfant Blankenberge 8370

Lieve Ouders. Ik ben Carol 34 jaar wonende in Blankenberge. Meer dan 10 jaar werkervaring in de zorgsector. Veel ervaring met kinderoppas Gestart opleiding kinderverzorgster. U kinderen zijn in verwende enthousiaste, creatieve handen Ik ben beschikbaar elke weekavond en op zondagvoormiddag. Erg uitkijkende naar u reactie Met vriendelijke groeten Carol
Demi, babysitting - 8370 Blankenberge

Hallo, Mijn naam is Demi, ik ben een 20-jarige studente die graag na het leren of een vrij weekend graag met kindjes omga. Zelf ben ik afgestudeerd in het secundair als zorgkundige en heb ik al 3 jaar ervaring als babysitter. ik kijk uit om op jullie kindjes te babysitten !
Sofia, babysitting Blankenberge

halo , ik ben sofia en wil graag opassen ik doe dit nu al ongeveer 3 jaar maar bij men neefjes en nichtjes in de weekend / vakantie en ben nu al ondertussen 2X meter ik doe het super graag en vind het een toffe ervaring voor op kindjes te passen! dus contacteer mij zo snel mogelijk vriendelijke groeten .
Lien, babysitter Blankenberge 8370

Ik ben sociaal, enthousiast en ga graag met kinderen om :-).
Britt, garde enfant Blankenberge 8370

Goeieavond , Ik ben Britt ben 15 jaar en ga graag om met kindjes! En hou me ook zeker graag bezig met ze. Bent u geïnteresseerd? Laat me dan zeker iets weten bedankt alvast. Mvg Britt.

Ik ben lief en spontaan kan met alle kinderen omgaan want ben een 43 jarige mama met vier kinderen ik ga nu van 7 h45tot 12h45 ook bij mensen om op hun 7 maanden dochtertje te passen ben heel lief in omgang van jullie kleine of grotte schatten kan ook in het weekeinde op jullie schatjes passen moest dit nodig zijn mvg Marina

Ik ben Ghislaine en ga liefst voor baby oppas alsook schoolgaande kindjes met wat lichte huishoudelijke taken. Ik heb de kleinkindjes van men vriend altijd opgepast als de onthaalmoeder verlof had of zelf ziek was en als de kindjes ziek waren en ook niet naar school mochten gaan, en dat vanaf hun 3de levensmaand. En als ze bij mij waren deedt ik ook niks anders als alleen maar voor de kindjes zorgen en ze bezig houden naar de normen van de ouders.

Hoi lieve ouders en lieve kindjes, Ik ben zelf een mama van twee bengels van 10 en 12 jaar oud. De kindjes zijn een week bij de papa en een week bij mij. Dit maakt dat ik in mijn "kinderloze" week genoeg tijd heb om voor andere kindjes te zorgen. Geef maar een seintje en ik kom met veel liefde en plezier oppassen. Vele lieve groetjes Virginie

Ik ben op brugpensioen sedert november 2016. Heb een diploma van kinderverzorgster en heb 40jaar als verpleegkundige gewerkt in een ziekenhuis. Ik zie zeer graag kinderen. Het liefst zou ik maar 2 a 3 dagen / week beschikbaar zijn en liefst overdag.

Alleenstaande moeder met een 15 jarige zoon. ben momenteel werkloos dus op zoek naar een bijverdienste en/of vast werk. Kan goed overweg met kinderen , vrienden en vriendinnen van mijn zoon komen van kleinsafaan bij mij op loge en ze willen altijd blijven . Ben een niet roker en niet drinker En misschien van belang, ik heb geen eigen vervoer meer maar wel een rijbewijs B.

Ik kan zeer goed omgaan met kinderen. Ruzie's zijn geen probleem voor mij (meteen opgelost).