Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Brugge (8000) !

Brugge, les principales villes

Babysitter Knokke-Heist
Babysitter Zedelgem
Eliza, baby-sitter - 8380 Brugge

Hallo, Ik ben Eliza en wil graag wat centjes bijverdienen door te doen wat ik graag doe, me bezighouden met kinderen. Ondertussen babysit ik al een jaar op kinderen van 2 tot 7 jaar, moesten ze ouder zijn, zou dit geen probleem zijn.

Hallo ik ben Charlotte! Ik ben 18 jaar en ik ben heel graag met kindjes bezig. Ik zit ook in de scouts dus kan ze wel goed bezighouden. Ik kan het meest komen de vrrijdag- en zaterdagavond en soms lukt een andere avond ook wel eens :)
Cassandra, garde enfant Brugge 8310

Beste mama of papa, Ik ben zelf 22jaar oud, ben mama van 2kindjes waar ik zeer veel van hou. Ik weet ook wat het is om je kindje te moeten toe vertrouwen aan iemand en dat kan moeilijk zijn. Ik zou graag een bijverdienste doen en omdat ik heel veel van kindjes hou maar geen diploma behaald heb zou ik dan graag op kindjes passen. ik ben flexibel en vriendelijk, ... willen jullie dat ik met jullie kindjes activiteiten doe zou ik die zeker thuis bekijken en dan doen met jullie kids .

Hallo, ik ben Marie. Ik ben 17 jaar en ik ga heel graag om met kinderen. Ik ben sociaal, vlot, open en verstandig. Ik ben reeds gewoon om met kinderen om te gaan. Ik Babysit regelmatig wel eens. Ik rij met een brommer dus ik kan mij makkelijk vervoeren. In woon te Dudzele dus zowel Knokke en Brugge (alles ertussen) ben ik bereid om naar toe te rijden! Ook ben ik bereid om buitenspeelse activiteiten te doen met de kinderen! U kunt altijd op mij rekenen!

Hallo, mijn naam is Evy. Ik ben 15 jaar en doe de richting ASO. Ik zou heel graag een centje bijverdienen door te babysitten. Ik hou enorm van kinderen en vind het totaal niet erg om op ze te passen. Laat me gerust weten als je me een avondje nodig hebt. Liefs Eef x
Izis, garde enfant Brugge

Dag Dag! Ik ben een stiefmama van 26 jaar oud te brugge, werk 34/u in de orthopedische sector als naaister te Oostkamp. Werken met kinderen is voor mij een ontspanning na mijn uren. Ik werk wekelijks tot 16h erna vrij. Donderdag middagen en weekends alsook vrij. Ik wens allerlei dingen te doen voor U kinderen zoals .. koken... huiswerk.. afhaling school.. spelletjes ... Heb 2 jaar ervaring in de huishoudhulp. U kan mij altijd bereiken via mail en ik kan mij gerust eens komen voors...
Hanne, baby-sitter Brugge

Ik ben Hanne en wordt deze maand 18 jaar. Ik heb net mijn opleiding Sociaal Technische Wetenschappen afgerond. Ik zit al 12 jaar in de KSA meisjes en loop nu ook stage bij de kleintjes. Mijn grootste troef is dat ik veel geduld heb, graag spelletjes speel en rustig ben. Ik wil babysitten 's avonds en in het weekend en de rest is bespreekbaar.
Fleur, garde enfant Brugge

Goeiedag, Ik ben Fleur (17 jaar) ik babysit al 4 jaar en heb dus redelijk wat ervaring. Zelf heb ik een broer met ASS en ADHD, een zusje van 4 jaar en heel wat andere broers en zussen. Ik studeer zorgkundige en heb dus ook stage gedaan in kinderdagverblijven en scholen. Interesse? Je mag me altijd een berichtje. Alvast bedankt en misschien tot snel
Nathalie, garde enfant - 8310 Brugge

Ik ben zorgkundige in het ziekenhuis en Ben ehbo er. Ik Ben een paar jaar gestopt met babysitten en heb heel wat gezinnen gehad waarvan de kindjes groot geworden zijn voor een babysit. En Ben op Zoek naar nieuwe gezinnen
Aleksandra, baby sitter Brugge

Ik ben een 16 jarige meisje. Ik heb in het verleden heel veel moeten oppassen voor mijn 2 neefjes doordat de ouders veel werkten. Ik werk heel graag met kinderen. Ik kan een beetje piano spelen. Grotendeels van mijn muzikale jaren heb ik aan mijn tuba besteed. Heb ook 4 jaar voetbal gespeeld en tot op het heden speel ik professionele straatvoetbal. Heb tot nu toe horeca gedaan, maar dat wordt nu te moeilijk om te combineren met school.

Hallo, Ik ben Anais en 16 jaar, studeer voor kinderverzorging op Blydhove. Mijn mama heeft drie jaar onthaalmoeder geweest en heb nog een grote broer en jonger zusje. Weet heel goed hoe ik met kinderen moet omgaan! Leer ook koken en het helpen bij huiswerk zal me ook nog wel lukken.
Chelsey, babysitter - 8310 Brugge

Hallo ik ben Chelsey , ik ben 14 jaar oud en zit in het 4de middelbaar, richting voeding-verzorging. Ik vind deze richting super leuk en vind het fantastisch om met kinderen bezig te zijn. hun lach maakt mijn dag. Ik speel graag gezelschapspelen, ik dans graag, ik ga graag eens gaan wandelen met de kinderen. ik ben zeer behulpzaam en ben ook sociaal ingesteld. ik kan in de weekenden babysitten en de woensdagmiddagen. u kunt mij altijd contacteren, hopelijk kan ik een hulp voor u zijn!

Ik ben een 50 jarige dame, werkzaam in de thuiszorg. Ervaring oppas ziek kind. Eigen kinderen en als tiener veel oppas gedaan.
Izis, baby-sitter Brugge

hoi! ik ben 24jaar. en stiefmama van mijn vriend zijn zoontje 8j. ikzelf kom uit een gezin van 7! heb dus tal van ervaringen zowel in drukke omstandigheden als stressomstandigheden! ik weet van aanpakken. kook zeer graag en stel de mensen graag gelukkig en op hun gemak. ik werk van ma-di-woe-vrij tot 16h en de donderdag tot 12h. weekends vrij. Na deze uren kan ik u gerust komen helpen waar nodig :) heb ook ervaring als poetshulp. ik werk in een orthopedisch naaiatelier te oostkamp. ...
Elena, baby-sitter - 8000 Brugge

Ik ben Elena, ik ben 15 jaar in juni 16. Ik volg op school voeding, verzorging in het 4de middelbaar. Na het middelbaar zou ik graag voor verloskundige studeren. In mijn school mogen we vaak gaan helpen bij de kleutertjes als er een leerkracht ziek is en dat doe ik heel graag & ik zorg ook af en toe voor m'n nichtje van 3 jaar, ik heb ook 2 jongere broers waar ik soms voor zorg en een jongere zus. M'n mama was vroeger ook dagmoeder, daar hielp ik ook om de kindjes eten te geven en pampers...