Plus de 350 000 personnes recommandent topnanny

Chouette, des babysitters sont disponibles à Torhout (8820) !

Brugge, les principales villes

Babysitter Brugge
Babysitter Knokke-Heist
Babysitter Zedelgem
Nikita, garde enfant - 8820 Torhout

Ik ben een meisje van 16 jaar, ik zit in het 5de middelbaar en volg handel, mijn droomjob is leerkracht (kleuter/lager). Ik kan goed omgaan met kinderen van welke leeftijd dan ook. Ik help ook graag met schoolwerk aangezien ik zelf ook nog op school zit begrijp ik de zaken die de kinderen leren. Daarnaast hou ik ook van klusjes doen zoals koken, kuisen en opruimen. Ik kan de kinderen bezighouden met bv. gezelschapsspelletjes of puzzels. Ik help ook graag organiseren en uitvoeren van activit...
Axelle, babysitter Torhout

Hallo, ik ben Axelle en heb zelf op mijn 2 kleine zusjes en mijn klein broertje moeten passen, ook heb ik al op mijn nichtje dat nu 1 jaar is gepast. Ik heb ook al eens opgepast bij vrienden van mijn ouders. Ik heb dus al wat ervaring op gedaan en zal met veel plezier ook op uw kinderen willen passen. hopelijk tot binnenkort :)
Fien, babysitter - 8820 Torhout

Hallo, ik ben Fien Ik woon in Torhout. Ik hou me graag bezig met kindjes . Bv: een boekje lezen, spelletje spelen, liedjes zingen, knutselen..... Ik zou het erg leuk vinden om jullie oppas te Worden . In de vakantie is het zo goed als mogelijk om iedere ochtend/middag/avond te komen oppassen. Tijdens schooldagen zal dat jammer genoeg niet lukken . Maar tijdens het weekens sta ik weer parraat! MVG Fien En Hopelijk tot snel .
Julie, garde enfant Torhout

Mijn naam is Julie, 28 jaar jong. Ik ga graag met kinderen om (alle leeftijden). Ik ben studente leerkracht lager onderwijs, waar ik ook al EHBO heb geleerd. Ik zorg met plezier voor uw kind(eren) en maak eventueel een maaltijd klaar. Ik ben misschien wat ouder dan de doorsnee babysit, maar ik ben wel zeer betrouwbaar. Ik rook niet en heb mijn eigen vervoer.
Kealey, baby sitter Torhout 8820

hallo ik ben bijna 18 jaar en woon al alleen. het kan dus zeker om zowel bij u thuis als bij mij thuis om te babysitten zelf heb ik al enige ervaring mee dat ik oudere vriend heb met al een kindje. ook heb ik 2 jongere broers en een jongere zus waar ik soms op pas.

Hallo ik ben een mama van 2 dochters leeftijd 15 en 4, 5. Ik ben bereid om bij ons thuis op te passen of in uw eigen huis maximale afstand 15 km in het bezit van een wagen. U mag van mij als oppas verwachten dat ik de regels van het gezin respecteer opvoedingsnormen en waarden religie indien dat gewenst is. Ik knutsel en bak graag, ook houd ik er van kindjes voor te lezen en algehele zorg voor ze te dragen. Indien gewenst mag u mij contacteren voor een kennismaking. Wie weet tot snel!!

Mijn naam is Erica . Geboren te Brugge op 17/06/59. Kinderen zijn mijn passie, vandaar dat mijn hobby's en beroep volledig in het teken van kinderen staat. Ik heb jarenlange ervaring als kinderverzorgster voornamelijk bij gezinnen thuis. Verder kook ik graag met de kinderen, help ik ze met huiswerk en doe met veel zorg de boodschappen en het huishouden. In mijn vrije tijd zit ik aan de kinder- en jeugdtelefoon en doe vrijwilligsterswerk bij kind en gezin.