La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Topnanny.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt
Elke dag honderden nieuwe advertenties
Betrouwbaar
Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.
...en het is gratis!
Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)
Gratis!
Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)
Efficiënt
Elke dag honderden nieuwe advertenties
Betrouwbaar
Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Advertenties van gezinnen op zoek naar kinderopvang per provincie

U zoekt een baan als babysitter, oppas aan huis, of zelfs gastouder?

Op Topnanny.be niets eenvoudigers! U kunt geheel vrijblijvend de advertenties van de ingeschreven families bekijken.
Wij raden u ook aan uw profiel op onze website te plaatsen. Veel families maken gebruik van onze website zonder zelf een oproep te plaatsen. Ze nemen liever direct contact op met de beschikbare kandidaten. Om een zoekopdracht te gebruiken op de website, maak gebruik van de zoekbalk, bekijk de aanboden in uw regio, of raadpleeg de onderstaande lijst.

Wilt u babysitten?

Als u een sudent bent, gepensioneerde bent, of gewoon op zoek bent naar een bijbaan, is het babysitten een mooie oplossing om uw salaris maandelijks bij te vullen! Echter is het vaak moeilijk een familie te vinden die voldoet aan al uw beperkingen: afstand, compabiliteit van dienstregelingen en natuurlijk het vertrouwen moet aanwezig zijn. Om u te helpen in uw zoekopdracht stellen wij onze diensten tot uw beschikking. U kunt een volledige profiel met vermelding van uw ervaringen, opleiding en soortgelijke ervaringen maken op Topnanny.be. Gezinnen hebben vervolgens toegang tot deze profielen en kunnen u contacteren.

U bent een gastouder en heeft een beschikbare plek?

Zelfs als deze plaats beschikbaar is over een paar weken, wacht niet om een advertentie plaatsen op Topnanny.be. Het duurt soms lang om een familie te vinden om mee te werken. Op onze site heeft u de mogelijkheid om in aanvulling op het invullen van uw locatie, een volledige profiel geven. Hierdoor kunnen gezinnen in een oogopslag uw ervaring, uw opvangvoorzieningen voor hun kind, en als u wilt dat uw tarief weten.
Opgelet, families plaatsen niet systematisch advertenties en bladeren door de profielen van de advertenties op de website. Zet de kansen aan uw zijde door deze zo volledig mogelijk in te vullen.

Belangrijkste steden